Dadaşların Fatih’i Arda Yılın Sporcusu Seçildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 29.03.2019 13:20:00
Erzurum’un gururu Fatih Arda İpcioğlu Yılın Kayak Sporcusu Özel Ödülünün sahibi oldu.
Dadaşların Fatih’i Arda Yılın Sporcusu Seçildi

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödüllerinde, Erzurum’un gururu Fatih Arda İpcioğlu Yılın Kayak Sporcusu Özel Ödülünün sahibi oldu. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödüllerinde 2018’in şampiyonları dün akşam Volkswagen Arena’da düzenlenen muhteşem törenle açıklandı. 2018 yılının en iyilerini kürsüye çıkaracak olan dünya spor tarihinin en uzun soluklu anketinin 65. buluşması yine nefesleri kesti.

 

ANKETLERDEN ARDA ÇIKTI

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TKF Başkanvekili Doç. Dr. Fatih Kıyıcı, TKF Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Nuroğlu ve Mustafa Taşdemir geceye katıldı. Gecede 16 kategoride ödüller sahiplerini bulurken Milka Yılın Kayak Sporcusu Özel Ödülünü Kayakla Atlama Milli Takım sporcumuz Fatih Arda İpcioğlu aldı.

 

 

 

İLKLERİN ADAMI ARDA

 

Erzurum Aras 12 Mart Spor Kulübü Sporcusu Milli Sporcusu olan Fatih Arda İpçioğlu, adını başarılarla duyuran bir Erzurum çocuğu. Muhittin Çetin İpçioğlu ve Hatice İpçioğlu’nun başarılı oğulları olan Fatih Arda İpçioğlu, Türkiye'nin Kayakla Atlamadaki ilk olimpiyat sporcusu olma unvanını da elinde bulunduruyor. Aras 12 Martsporlu Fatih Arda İpçioğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmasında da gönülleri fethetti. Arda, "Bizim yaptığımız bayrak için" diyerek salondakilerin dakikalarca alkışlamasına neden oldu. Arda’yı Kayak Federasyonu Asbaşkanı Fatih Kıyıcı ile aynı zaman Aras 12 Martspor Kulübü Başkanı olan TKF Yönetim Kurulu üyesi Cafer Nuroğlu ile ailesi de yalnız bırakmadı. Arda aynı zamanda Kayakla Atlamada ilk COC Puanı alan sporcumuz. Geçtiğimiz aylarda Rusya’da düzenlenen Kayakla Atlama FIS COC yarışmalarında milli sporcumuz Fatih Arda İpcioğlu, ilk 30 sporcu arasında girerek finale adını yazdırmıştı. Elde ettiği bu derece ile olimpiyat kotası için büyük önem taşıyan ilk COC puanını almış oldu ve 2 yıl süresince dünya kupalarında yarışma hakkını elde etti. (Günebakış Gazetesi)     

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler