Dadaş'tan Süper Başlangıç

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 13.09.2020 20:40:00
BB Erzurumspor, 1-0 geriye düştüğü müsabakanın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 2 - 1 galip ayrıldı
Dadaş'tan Süper Başlangıç

RADARHABER / ERZURUM
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lige galibiyetle aşlayarak taraftarlarını sevindirdi. 2020 - 2021 sezonu Türkiye Süper Liginin ilk haftasında Başkent Ankara'da Ankaragücüne konuk olan BB Erzurumspor, 1-0 geriye düştüğü müsabakanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Oltan Kurukullukçu'nun golleri ile sahadan 2 - 1 galip ayrıldı ve lige 3 puan ile merhaba dedi. Süper Ligin ilk maçı öncesi Mina, Donalt, Sadıki Obertan ve Ömer Şişmanoğlu gibi önemli oyuncularından yoksun olarak Ankara Deplasmanına giden Mavi  Beyazlı takım'da, teknik direktör Mehmet Özdilek, değişik bir 11 ile Ankaragücü karşısına çıktı.
 
 
 
 
Yeni transferlerden'den kaleci Farnolle, solbek'te Kaan Kanak, orta alanda Bouma, ve sağ açıkta Novikovas'a şans veren Özdilek, forvet'te ise Raşah Muhammed ile müsabakaya başladı. Maçın ilk otuz dakikasında rakibine karşı varlık gösteremeyen mavi beyazlılar da, kaleci Farnolle, yaptığı kurtarışlar ile ne kadar isabetli bir transfer olduğunu daha ilk maçtan gösterdi. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısına daha iyi başlayan taraf Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu.
 
 
 
 
Ancak maçın 61. dakikasında Erzurumspor savunmasının hatasında Jonathan Bolingi meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1 - 0 öne geçirdi. golden sonra çabuk topanlanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sakatlanan Raşad Muhammedin yerine oyuna dahil olan Oltan Karukullukçu sahneye çıktı. Genç golcü 75 ve 79. dakikalarda attığı şık goller ile Mavi Beyazlı takımı deplasmanda 2 - 1 öne geçirdi. Golden sonra ev sahibi takımın atakları sonuç getirmezken, son dakikada Mamadu Ba yüzde yüz bir gol pozisyonundan sonuç alamadı ve müsabaka Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2 - 1 lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Süper Ligin ilk maçından alınan bu galibiyet'ten ötürü karşılaşma sonrası Mavi Beyazlı kafile büyük sevinç yaşadı.  
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler