Demirhan Erzurumlulardan destek bekledi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 30.09.2016 17:33:00

RADARHABER / ERZURUM
 
B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, takıma destek için 8925 mesaj hattına SMS gönderilerek katkıda bulunulması gerektiğini söyledi. Demirhan ayrıca sponsor firmalara teşekkür ederek, Erzurumlu işadamları nezdinde yeterli destek alamadıklarından dolayı sitem etti. 
 
B.B. Erzurumspor tesislerindeki basın toplantısına Başkan Ali Demirhan, Asbaşkan Zafer Aynalı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Demirhan, kulüp için gerekli destek ve sponsor bulamadıklarından yakınarak çağrıda bulundu. Demirhan, “Erzurum’un şanına şöhretine yakışır şekilde hizmet vermek durumundayız ve böyle bir takım içinde hep çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. İkinci ligdeki diğer büyükşehir takımlarının bile hayal edemeyeceği bir kadro kurduk. Biz bu transferlerimizi yaparken bir takım destek arayışlarımız boşa çıkıyor. Bunlar şehre saygı duyulması açısından hoş değil. Bununla birlikte ben özellikle bize destek veren sponsor firmalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
8925 SMS hattına destek bekliyoruz
 
Sponsor desteklerinin yanı sıra 8925 SMS hattına 7 bin 500 mesaj eksikleri olduğunu hatırlatan Ali Demirhan, “Biz maçlarımızı şehir dışındaki Erzurumlu kardeşlerimiz de izlesin diye yayınlatıyoruz. Ama bir 8925 mesaj hattımız var bu mesaj hattına 7 bin 500 mesaj eksiğimiz var. Bunu ben de atarım arkadaşlarımız da atar ama biz şehirden bu hatta mesaj atılmasını bekliyoruz. Bu bizim için çok önemli” diye konuştu.
 
50. yılımızda Süper Lig’de olacağız

 

B.B. Erzurumspor’u daha iyi noktalara taşımak adına son derece gayret gösterdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Ali Demirhan, “Bu takım inşallah bu sene de diğer sene de şampiyon olacak. 1968 yılında kurulan Erzurumspor 2018 yılında yani 50’nci yılında süper ligde Erzurum’u temsil edecek.” ifadelerini kullandı. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler