Dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 18.07.2013 15:07:00

RADARHABER / ERZURUM
Milli atlet Elvan Abeylegesse, Erzurum Palandöken’de kamp çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'nin atletizmdeki gururu olan ve Mersin'de düzenlenen Akdeniz Oyunlarında kadınlar 10 bin metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Elvan Abeylegesse, Palandöken'de dünya şampiyonasına hazırlanıyor.
Deniz seviyesinden bin 850 rakımlı Erzurum'u seçen Elvan Abeylegesse, “Moskova'da tedavi olduktan sonra kamp için Palandöken'e geldim. Sakatlığım nedeniyle kondisyon çalışması yapıyor ve yürüyüş gibi düz koşu. Önümüzdeki günlerde yari maratonlar var. Onlara katılacağım. Hedefim dünya şampiyonasında koşmak.” dedi.
 
HER YIL ERZURUM'DA HAZIRLIK YAPIYOR
Elvan Abeylegesse, kampta sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yaptığını, serin ve temiz havası nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda kamp merkezi olarak Erzurum'u seçtiğini söyledi. Haftada ortalama 180 kilometre koştuğunu ifade eden Elvan Abeylegesse, Erzurum'da kamp yaptığı sürede tekrar eski formunu yakalayacağına inandığını belirtti. Abeylegesse, şunları söyledi:

"Toparlanarak eski formuma kavuşmayı amaçlıyorum. Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmek ve en güzel başarılara imza atarak geçmişteki güzellikleri, yeniden yaşamak hedefim. Sakatlığım nedeniyle zaman kaybettim.” 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler