ERGİM’den Termalspor’a tam destek

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 23.09.2016 11:10:00

RADARHABER / ERZURUM
 
Erzurum’un parlayan yıldızı olan ve Erzurum’un bir spor şehri olduğunu bir kez daha gösteren Aziziye Belediyesi Termalspor Kulubü, yeni sezonda da doludizgin. Termalspor Başkanı Gülakar’ı, ERGİM Başkanı Çakır ziyaret ederek takıma destek verdi. 
 
ERGİM (Erzurum Genç İş Adamaları Meclisi) Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, geçtiğimiz sezon büyük bir performans sergileyerek Süper Lig’e çıkan ve sezonun ilk maçında Bursaspor’u mağlup eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar’ı ziyaret etti. Termalspor’un bu sezon büyük işlere imza atacağına inandığını belirten Çakır, Termalspor Başkanı Gülakar’da elde ettiği başarılar nedeniyle tebrik etti.
 
Türkiye Hentbol Ligi’nde Erzurum’un parlayan yıldızı olan Aziziye Termalspor, bu sezonda adından sıkça söz ettirecek. Hedeflerine Avrupa Şampiyonluğu olan Termalspor’un, şimdiye kadar çok iyi işler çıkarttığını kaydeden Çakır, Erzurum’un bir spor şehri olduğunu belirterek, Termalspor’un da bu unvana büyük katkı sağladığını dile getirdi. Termalspor’un Süper Lig’de şampiyon olacak bir kapasitede olduğunu söyleyen Çakır, şampiyonluğun Termalspor’a çok yakıştığını ifade etti. Termalspor’a herkesin destek vermesi gerektiğini vurgulayan Çakır, “Aziziye Termalspor, Erzurum’un sporda yüz akıdır. Bunun için bütün Erzurum’un bu kulübümüze sahip çıkması gerekir. Bu anlamda ERGİM olarak şehrimizin güzide takımı olan Termalspor’un tam destekçisiyiz ve daima arkasındayız. İnşallah geçtiğimiz yıl gibi büyük başarıların altına imza atacaktır. Ben, takımımızın bu sezonda güçlü rakiplerini mağlup ederek şampiyon olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
 
Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar ise ERGİM Başkanı Çakır’a, ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Takımın her zaman taraftara ve destek veren kuruluşlara ihtiyacı olduğunu belirten Gülakar, hedeflerini teker teker gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu sezon Avrupa Hentbol Şampiyonası’na katılmayı hedeflediklerini belirten Gülakar, “Takımımız şuan çok iyi durumda. Sezonun ilk maçında çok değerli üç puan kazandık. Önümüzdeki maçlarda da bu hedefle mücadele edeceğiz. Önümüzdeki Cumartesi günü saat 14:00’de kendi evimizde Antalyaspor ile ikinci hafta maçına çıkacağız. 27 Eylülde ise İstanbul’da Süleyman Saba Spor Salonunda ligin güçlü ekibi olan Beşiktaş ile üçüncü hafta maçına çıkacağız. Takımımızda Ersin Arslan’ın sol diz kapağındaki sakatlık devam ediyor ve Ehmir Gradan oyunumuzun da sol serçe parmağındaki sakatlık nedeniyle oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Bu iki isimden başka takım olarak bir eksiğimiz yok. Bütün Erzurumlu vatandaşlarımızı hem Erzurum’daki maça hem de İstanbul’daki maça davet ediyorum.” diye konuştu.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler