Erzurum 2019 kış oyunlarına aday

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 04.03.2014 12:14:00
Erzurum, 2019 Avrupa Gençlik Kış Oyunlarına (EYOF) resmen adaylığını açıkladı.
Erzurum 2019 kış oyunlarına aday

RADARHABER / ERZURUM
2019 Avrupa Gençlik Kış Oyunlarına (EYOF) resmen adaylığını açıklayan Erzurum’da EYOF yetkilileri, düzenlenen ön bilgilendirme toplantısına katılarak, tesislerde incelemelerde bulundu. 
Palandöken Xanadu Snow White Otel’de düzenlenen bilgilendirme toplantısına Avrupa Olimpiyat Komiteleri EYOF Değerlendirme Komisyon Başkanı Josef Liba, EYOF Komisyon Yöneticisi Katerina Nyhova, EYOF Komisyon Üyesi Glera Lium, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ve yetkililer katıldı.
EYOF heyeti ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri arasında düzenlenen toplantıda Erzurum’da yapılan çeşitli aktiviteler ve tarihi mekanları tanıtıcı kısa film izletilerek Erzurum tanıtıldı. EYOF yetkilileri bilgilendirme toplantısının ardından Erzurum’u dolaşarak tesislerde incelemelerde bulundu. 2019 Avrupa Gençlik Kış Oyunlarına adaylık için başvuruların Temmuz ayında başlayacağını belirten yetkililer, kış oyunlarına aday ülkelerin Aralık ayına kadar başvuru yapabileceği söyledi.
Etiketler : Erzurum, oyun, kış, EYOF,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler