
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum eskrimde başarıya doymuyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 15.09.2017 14:05:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurumlu eskrimciler elde ettikleri başarılarla alkış alıyor. Burak Cam Ugan ile Bumin Kağan Özdemir’in üstün performansı kendilerine milli takım yolunu açtı. Erzurum eskrimde başarıya doymak nedir bilmiyor. Aynı zamanda il temsilcisi olan antrenör Mehmet Ali Dayanç ve Nevzat Dumanoğlu yönetimindeki süper bir çıkış yapan Erzurum eskrimi Burak Can Ugan ve Bumin Kağan Özdemir ile elde ettiği iki madalyanın ardından yıl içinde 11. madalyasına ulaştı. Türkiye Eskrim Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Ankara’da yapılan Açık Turnuva’da Erzurum iki madalya kazandı. 98 sporunun katıldığı turnuvada mücadele eden sporculardan Burak Can Ugan yıldızlar kategorisinde aldığı gümüş madalya ile klasmanda ikinci sıraya yükselirken, gençlerde de Bumin Kağan Özdemir, ikinci olarak gümüş madalyayı boynuna takan isim oldu. Erzurum bu sonuçların ardından yıl içinde 11. madalyaya ulaştı.
Antrenörler Mehmet Ali Dayanç ve Nevzat Dumanoğlu’nun talebeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek, başarılarını paylaştı. Aynı zamanda Eskrim İl Temsilcisi olan antrenör Mehmet Ali Dayanç, “İki sporcumuz Ankara’da açık turnuvada ikinci oldu. Kendilerine milli takım yolu açıldı. Şimdi Bumin Kağan Özdemir ve Burak Can Ugan’ın Milli takım kampına katılmalarını bekliyoruz” dedi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, eskrim branşında Erzurum olarak 11 madalya kazanmanın çok önemli olduğunu belirterek, antrenörler Mehmet Ali Dayanç ve Nevzat Dumanoğlu ile sporcularını tebrik etti. Taşkesenligil, başarılı eskrimcilere hediye vererek, kendilerini başarıdan dolayı kutladı.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...