Erzurum GHSİM Proje Şampiyonu Oldu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 24.08.2015 10:42:00

RADARHABER / ERZURUM

2015 yılı içerisinde birçok projeye imza atan GHSİM açıklanan SODES proje programında da 3. Sırada yer aldı. “Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun” ile 13. Sırada kendine yer bulan GHSİM, “Engelim Siz Olmayın” projelerini SODES’ten geçirerek Sosyal içermeli proje hibelerinden toplam 1 Milyon TL’lik bütçeyi alarak Aslan payını kapan kurum oldu. GHSİM Proje Koordinatörü Mustafa Kocaman tarafından hazırlanan projelerin SODES’ten geçmesi kurumda sevinçle karşılanırken, GHSİM KUDAKA’dan geçirdiği projelerle de büyük bir başarıya imza atmıştı. Maddeye Değil Bisiklete Bağlan, Tarih İçin Pedallıyorum, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Eğitimi, Sertifikalı İlkyardım Eğitimi, Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun, Engelim Siz Olmayın” gibi projelerin yanı sıra Aziziye Kaymakamlığı ile birlikte İki Teker Çok Şeker projeleri Erzurum GHSİM’nin 2015 yılı projeleri arasında yer almıştı.

'1 MİLYON 50 BİN TL’LİK BİR PROJE YAPTIK'
Göreve geldiği günden beri birçok başarılı projenin yürütülmesine fırsat tanıyan GHSİM il müdürü Fuat Taşkesenligil, Göreve geldiğinde ilk iş olarak il müdürlüğü bünyesinde AR-GE birimini oluşturduklarını belirterek, bu kapsamda AR-GE Enformasyon ve Organizasyon Şube Müdürlüğünü kurduklarını söyledi. Taşkesenligil, “ Amacımız verdiğimiz hizmetin kalitesini artırıp, söz konusu sosyal içermeli proje sayını artırarak daha fazla kişinin bu projelerden faydalanmasını sağlamaktır. Bu amacımıza 2015 ilk yarıyılında ulaştık, çeşitli sosyal içermeli proje hibeleri kapsamında toplam 1 Milyon TL sını il müdürlüğümüze kazandırdık. Bu çalışmaları yaparken il müdürlüğü personelleri tarafından STK’lar oluşturduk. Çeşitli kurumlara proje sunduk, bu projelerden olan ve Kalkınma Bakanlığı SODES programı kapsamında başarılı bulunan iki projemizde bunlardan biri. Projelerimiz öncelikle halkımızın istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek ve onların yaralanmasına imkan tanınacak şekilde oluşturulurken bunun yanında kurumumuzun mevcut potansiyelini artırıcı projeleri de hayata geçirdik. Geçtiğimiz hafta KUDAKA tarafından desteklenen il müdürlüğümüz personeline uygulanan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim eğitimlerini bu projelere örnek verebiliriz” diye konuştu.

AR-GE BİRİMİ MEYVELERİNİ VERDİ
Taşkesenligil, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı gibi birçok bakanlığa proje başvurusunda bulunarak bu bakanlıklar tarafından başarılı kabul edilen projeleri de hayata geçirdiklerinin altını çizerek, “Böyle güzel mutluluğu ve gururu bize yaşatan başta AR-GE Enformasyon ve Organizasyon Şube Müdürümüz Şinasi Polat’a, Şube ve ilçe Müdürlerimize, il müdürlüğü proje koordinatörü Mustafa Kocaman’a, il müdürlüğümüz personeline ve halkımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım. Yapılan projelerin başarılı olmasındaki en büyük etken halkın istek ve ihtiyaçlarına kulak vermek oldu. Birçok başarılı projeye imza atan GHSİM proje koordinatörü Mustafa Kocaman, 2015 yılı proje hedefimize ilk yarı yılda ulaştık, bu hedefe ulaşmada en önemli yol haritamız öncelikle bakanlığımızın vizyon, misyon ve stratejik planlarına uygun hareket etmek olurken en önemlisi vatandaşlarımızın bizden istemiş olduğu ihtiyaçları göz ardı etmemek oldu. Bu amaçla 7’den 70’ tüm vatandaşımız ile iletişime geçerek il müdürlüğümüzden beklentilerini öğrendik. Bu beklentiler doğrultusunda da projelerimizi oluşturup başarıya ulaştık” şeklinde konuştu.

Etiketler : Erzurum, proje, tutku, SODES,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler