Erzurum'da Basketbol kursları ilgi görüyor!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 05.08.2013 17:30:00
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sürdürülen Yaz Spor Okulları Basketbol Kursları devam ediyor.
Erzurum'da Basketbol kursları ilgi görüyor!

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sürdürülen Yaz Spor Okulları Basketbol Kursları devam ediyor. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 29 Haziran’da 81 ilde başlattığı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okulları devam ederken, basketbolda da kurslar tüm hızıyla devam ediyor. Antrenörler Ebru Yurtoğlu ule Nurdan Fencioğlu yönetimindeki kursta minik sporcular basketbolun inceliklerini öğreniyor. Potada geleceğin Dev Adamları olmak için ter döken minik öğrenciler hocalarının verdiği taktikleri harfiyen uygulamaya çalışıyor. Antrenör Ebru Yurtoğlu ile Nurdan Fencioğlu yönetiminde iftardan önce yapılan idmanı takip eden Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, minik sporculara ve antrenörlere başarı dileğinde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörleri Ebru Yurtoğlu ve Nurdan Fencioğlu, Yaz Spor Okulları kapsamında minik öğrencileri basketbol kursları verdiklerini belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın kendileri için sağladığı iyi bir çalışma ortamı sağladığını söyledi. İki genç antrenör, “Hedefimiz Erzurum’dan geleceğin Dev Adamlarını yetiştirmek, bunun için çalışıyoruz” dedi.
Etiketler : Erzurum, kurs, okul, Basketbol,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler