
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum’da paintball rüzgarı esiyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 15.07.2019 07:51:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Milli Mücadele’nin 100’üncü yılı kapsamında yapılan Paintball Türkiye Ligi 2. ayağı müsabakaları ve Erzurum Uluslararası Open karşılaşmaları başladı. Erzurum’da paintball heyecanı başladı. Türkiye Paintball Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Paintball Ligi 2. Ayağı ve Erzurum Uluslararası Open karşılaşmaları Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Sahalarında yapılan müsabakalar ile başladı.
Müsabakalara 8’in yabancı ülke takımı, 12’i Türk olmak üzere 20 takım katılıyor. Avrupa Paintball Birliği 2. Başkanı Kerem Barkul, iki gün sürecek olan müsabakalara ev sahibi Erzurum’un yanı sıra İzmir, Antalya, İstanbul, Kırklareli ve Hakkari illerinden takımlarını katıldığını belirtti. Barkul,İran’ın Tebriz, Tahran, Gazvin ve Meşet şehirlerinin yanı sıra Almanya, Fransa ve Norveç’ten birer takımın şampiyonaya iştirak ettğini söyledi. Avrupa Paintball Birliği 2. Başkanı Kerem Barkul, Eylül ayında Paintball Avrupa Şampiyonası’nı Erzurum’a alma çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizerek, “Buradaki tesisler mükemmel. Bizde Paintball Federasyonu olarak Avrupa Şampiyonası’nı Erzurum’da gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Avrupa Paintball Birliği 2. Başkanı olarak bizzat çalışmaları yakından yürütüyorum” dedi.
5’er kişiden oluşan ve 10’ar dakika süren Paintball Türkiye Ligi 2. Ayağı ve Erzurum Uluslar arası Open Müsabakalarının ilk gününde Erzurum Valisi Okay Memiş de, kente gelen takımları yalnız bırakmadı. İran bayan takımı ile İzmir bayan paintball takımının maçını izleyen Vali Memiş’e, şampiyona hakkında Paintball Federasyonu Asbaşkanı Niyazi Çakır bilgi verdi.
Devletimizin Erzurum’a yaptığı spor tesisleri sayesinde şehrin tamamen bir spor kenti olduğunun altını çizen Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Projesi ile de yaz sezonunda futbol turizminin patladığını söyledi.
Vali Memiş “Biz yılın 12 ayı spor tesislerimizin ve salonlarımızın cıvıl cıvıl olması için gayret gösteriyoruz. Amacımız buraya daha çok organizasyon verilsin, Erzurum’a daha çok insan gelsin ve daha çok adımızı duyuralım”dedi. Vali Yardımcısı Saadettin Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube müdürleri Şinasi Polat, Güngör Şenses, Köksal Kaçmaz, Letif Arslan, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Dağcılık ve Doğa Sporları İl Temsilcisi Çetin Bayram da izledi.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...