Erzurumspor için Bolu çıkış maçı olacak

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 29.08.2019 14:57:00
B.B Erzurumspor, Boluspor’u eli boş göndererek galibiyetle tanışıp çıkışa geçmek istiyor.
Erzurumspor için Bolu çıkış maçı olacak

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

2 haftada bir beraberlik bir mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Boluspor maçına kilitlendi. Mavi beyazlı futbolcular, olumsuz havayı yıkmak için Bolu maçına bileniyor. Tekrar Süper Lig'e yükselmek isteyen ve bu doğrultuda TFF 1. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan B.B Erzurumspor, İstanbulspor ve Balıkesirspor maçlarından galibiyet alamamıştı.

 

ÜZERLERİNDEKİ BASKIYI ATARAK ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORLAR

 

Beklentinin çok yüksek olduğu Erzurumspor, kötü sonuçlarla her kesimi hayal kırıklığına uğratmıştı. Özellikle Balıkesirspor maçı mağlubiyeti, herkesi kahretti. Futbolcular, Balıkesirspor maçını unutturmak için Boluspor ile Cumartesi günü Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak maça kilitlendiler. Deplasman dönüşü antrenmanlara başlayan mavi beyazlı futbolcular, hem üzerlerindeki baskıyı atmak hem de çıkışa geçmek için Boluspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

 

MUZAFFER HOCA FUTBOLCULARINA GÜVEN AŞILIYOR

 

Erzurumspor tesislerinde günde teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapan futbolcular, teknik direktör Muzaffer Bilazer’in direktiflerine göre antrenman programı uyguluyor. Muzaffer hocanın futbolculara Boluspor maçının önemini anlatıp, ‘‘ Hepiniz çok kaliteli futbolcularsınız. Adaptasyon süreci yaşadığımız için ilk iki maçta istediğimiz sonuçları alamadık. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Boluspor’u yenerek çıkışa geçeceğinize ve yolun sonunda bu şehre şampiyonluk yaşatacağınıza inanıyorum’’ diyerek güven aşıladığı öğrenildi. Mutlaka 3 puan alması gereken Erzurumspor, Cuma günü son antrenmanını yaparak kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak.

 

 

ERZURUMSPOR’DA ‘HAKAN’LAR GİTTİ

 

Bu arada Mavi Beyazlı kulüpte iki ayrılık yaşandı. B.B Erzurumspor’un süper lige çıkmasında 4 penaltı kurtararak büyük emeği olan kaleci hakan Cambazoğlu ile Hakan Arslan, kulüple karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdılar. 2 sezondur B.B Erzurumspor’un kaleciliğini yapan ancak İbrahim Sehic’in transferi sonrası kalede forma şansı bulamayan Hakan Cambazoğlu, yönetimle görüşerek ayrılmak istediğini bildirdi. Adını Erzurumspor tarihine altın harflerle yazdıran Hakan Cambazoğlu’na bugüne kadar takıma verdiği önemli desteklerden dolayı teşekkür eden Erzurumspor yönetimi, başarılı file bekçisine bundan sonraki futbol hayatından başarı dileklerini ileterek saygı ve sevgi çerçevesinde yollarını ayırdı. Taraftarların sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaparak, ‘Hakan Cambazoğlu’nu Erzurum hiç unutmayacak’ diyerek teşekkür ettiği Hakan Cambazoğlu’nun Boluspor ile görüşme halinde olduğu ve büyük ölçüde Boluspor ile anlaşacağı iddia edildi. B.B Erzurumspor’un bir diğer futbolcusu olan Hakan Arslan’da yönetimle yapılan görüşmeler sonrası karşılıklı anlaşıp B.B Erzurumspor ile yollarını ayırdı. Erzurumspor basın Sözcüsü Ahmet Dal, her iki futbolcu ile de yollarını ayırdıklarını belirterek, ‘‘ Hakan Cambazoğlu ve Hakan Arslan ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık. Her iki futbolcumuza da kulübümüze bugüne kadar verdikleri destekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatlarına başarılar diliyoruz’’ dedi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler