Erzurumspor için hep destek vakti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 07.05.2022 09:29:00
Teknik Direktör Muzaffer Bilazer: "Bizim için köprüden önce son çıkış"
Erzurumspor için hep destek vakti

RADARHABER / ERZURUM 
Spor Toto 1. Ligde play-off'a kalmayı garantileyen BB Erzurumspor'da, tüm planlar Süper lige yükselmek üzerine yapıldı. "Bizim için köprüden önce son çıkış" diyen Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, tüm taraftarları takıma desteğe çağırdı. Futbol Sorumlumuz Muzaffer Bilazer, antrenman öncesinde yaptığı değerlendirmede önemli açıklamalrda bulundu. 
 
 
“CAMİAMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ“
 
 
Bilazer, “Kocaeli maçıyla play-off’u garantiledik. İlk ikiden süper lige çıkmayı hedeflemiştik ancak bunu ıskaladık. Şampiyonluk hedefimiz devam ediyor. Buna da çok uzak değiliz. Yakınız. Bu hafta Gençlerbirliği, sonra Keçiören ve Denizli maçı ile bu periyodu tamamlayacağız. Hedefimiz en iyi yerde ligi tamamlamak. İlk maçı deplasmanda ikinci maçı kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Şu an oyuncularımın performansı istediğimiz seviyede. Bu yükselişimizi camia olarak bir uyanışa çevirmemiz lazım. Camiamızdan destek bekliyoruz. Bizim için köprüden öncesi son çıkış. Keçiören maçında 20 bin taraftarı sahaya bekliyoruz. Şampiyonluk için önemli bir favoriyiz. Tüm şehrin sahayı doldurmasını istiyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
"TÜM CAMİA KENETLENMELİ"
 
 
Bilazer, açıklamalrına şöyle devam etti: ’’ 7’den 70’e tüm Erzurumluların olayın içine girmesi gerekiyor. İlçe Belediye Başkanlarımız, STK ve Derneklerimiz, şehir dışında yaşayan Erzurumluların tek gündemi Erzurumspor olmalı ve öyle olacağınıda umuyorum. Erzurumspor camiası birlik beraberlik içerisinde olursa aşamayacağı engel yoktur bunu daha önce de tecrübe ettik ve aynı tecrübeyi tekrar etmek istiyoruz.
 
 
 
 
 
OLANARE: KAYBETMEME ALIŞKANLIĞI KAZANDIK

 

Son haftaların formda ismi Samuel Olanare ise, şöyle konuştu: “Son haftalarda kaybetmeme alışkanlığı kazandık. Buna tabiî ki hocamızın büyük katkısı oldu. Her gün daha da iyiye gidiyoruz. Daha da iyisi gelecek. Bu olumlu sürece hocamızın büyük katkısı olduğunu söyleyebilirim. Sürekli çalışıyoruz ve toplantı halindeyiz. Hocamızın oyun formatında çeşitli denemeler yapması benim ve de takım arkadaşlarımın performansının artmasına büyük katkı sağladı diyebilirim.“ 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler