Erzurumspor nazara geldi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 25.02.2024 18:16:00
Boluspo’a konuk olan Erzurumspor FK bu zorlu deplasmandan istediğini alamadı.
Erzurumspor nazara geldi

RADARHABER / ERZURUM
Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Boluspo’a konuk olan Erzurumspor FK   bu zorlu deplasmandan istediğini alamadı. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı  ev sahibi takım 1-0 kazandı. Erzurumspor 6 hafta sonra  kalesinde gol görürken Dadaş’ın  6 haftalık yenilmezlik serisi de sol bulmuş oldu. 
 
 
6 HAFTALIK SERİ BOZULDU!
 
 
Erzurumspor 6 hafta sonra  kalesinde gol görürken Dadaş’ın  6 haftalık yenilmezlik serisi de sol bulmuş oldu. 6 haftalık yenilmezlik serisi yakalayan iki takım Bolu’da kozlarını paylaştı.  Erzurumspor ve Boluspor bu maça kadar 6 haftadır rakiplerine geçit vermemişti. Altı haftadan beri gol yemeyen Erzurumspor ise  kalesinde 2024 yılının ilk golü gördü. İlk yarısı orta saha mücadelesi halinde geçen maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında (51 . dakika ) ev sahibi takım Boluspor Naby Oulare  ile 1-0 öne geçti.Kalan sürede Erzurumspor maça ortak olamayınca beraberlik golünü bulmadı. Maç ev sahibi takım Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
 
TALİHSİİZ SAKATLIKLAR!

 

Erzurumspor zorlu Bolu deplasmanın da 3 puan kaybederken talihsiz bir şekilde iki sakatlık yaşadı. Futbolcularımız  M.Rosheuvel  ve Mustafa Akbaş  maçı tamamlayamadan sahadan sedye ile ayrılmak zorunda kaldılar. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler