Erzurumspor'da geleceğe atılan imza

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 25.09.2023 15:25:00
Altyapıdan yetişen 24 futbolcu ile resmî sözleşme imzalandı, kulüp için çok değerli oldukları hissi verildi.
Erzurumspor'da geleceğe atılan imza

RADARHABER / ERZURUM
Erzurumspor'da Altyapıdan yetişen 24 futbolcu ile resmî sözleşme imzalandı. Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın altyapıya verdiği önem, görüntü olarak ta kamuoyuna yansımaya başladı. Bir yandan A takımın iç transfer ve futbolcu alacakları konusundaki maddi sorunlarını onursal başkan Mehmet Sekmen'in de büyük destekleri ile çözen Başkan Ahmet Dal, kulübün geleceği olan altyapıdaki futbolculara verdiği değeri gözler önüne seriyor.
 
 
 
 
Erzurumspor'da önceki gün Altyapıdan yetişen 24 futbolcu ile resmî sözleşme imzalandı. Değerli oldukları hissettirlen altyapı oyuncularının mutluluğu ve heyecanı, imza töreninde gözlerden kaçmadı. Kulüp Başkanı Ahmet Dal ,‘Erzurumsporumuzun Yarınları…’ temasıyla gerçekleştirilen toplu imza töreninde açıklamalarda bulundu.
 
 
 
 
Başkan Dal, '' Hem Erzurumsporumuzun geleceği adına çok önemli, hem Türk futbolu adına çok önemli bir imza töreni. Bu kardeşlerimizin içerisinde birbirinden değerli, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız var. İnşallah geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda altyapıdan gelen kadromuzdaki birçok arkadaşımız da fotma giyecekler ve tecrübeli abileriyle birlikte buı sezonu geçirip, onlarda abilerinden tecrübe kazanacaklar.
 
 
 
 
Özellikle bu kadeşlerimizin başta ailelerine ve bugüne kadar onları yetiştiren antrenörlerine teşekkür ediyorum. Erzurjuspor çatısı altında onları A takıma hazırlayan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimizi kulübümüze kazandıran başkanlarımıza, yöneticilerimize teşekkür ediyorum.  Uuzn vadeli sözleşme yaptığımız arkadaşlarımızla biz daha güzel günler yaşayacağız. " dedi   
 
 
     

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler