Erzurumspor'dan 4 Dörtlük 3 Puan

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 16.09.2023 20:04:00
Teşekkürler Mehmet Sekmen...Teşekkürler Ahmet Dal...Teşekkürler Hakan Kutlu...Teşekkürler futbolcular
Erzurumspor'dan 4 Dörtlük 3 Puan

RADARHABER / ERZURUM
Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Erzurumspor FK, sahasında karşılaştığı Altay'ı 4-0'lık skorla mağlup etti. Celal Hanalp’in attığı golle perdeyi açan mavi beyazlı ekip Eren’in 2, Mikhail Kenro Rosheuve’nin 1 golüyle taraftarına 4 gol sevinci yaşattı.
Rosheuve penaltı pozisyon, 1 asist ve attığı golle maça damga vuran isimlerin başında gelirken, Eren Tozlu, Celal Hanalp, Estrella maçın yıldızları arasında yer aldı. Celal Hanalp maçta 1 asist yaptı, 1 gol atarak galibiyette önemli katkı sundu. 
 
 
TARAFTARLARDAN BAŞKAN SEKMEN VE BAŞKAN DAL'A TEŞEKKÜR
 
Bu sezon ligde ilk galibiyetini alan Erzurumspor takım halinde akıllı ve istekli bir oyun sergiledi. Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş gibi savunma kuleleriyle defanstan taviz vermeyen ekip, Orta sahada Estrella ve Celal Hanalp’le etkili oldu. Sefa Akgün hırslı oyunu ve presleriyle takımına pozisyonlar kazandırırken kalede Göktuğ takımın sigortası oldu. Karşılaşmaya damga vuran isim faul pozisyonları çalmayan hakem Taşkınsoy oldu. Maçın sert geçmesine sessiz kalan orta hakem, kart konusunda da oldukça toleranssız yönetim göstererek taraftarın itiraz ettiği bir anlayış ortaya koydu. Maç sonrası taraftarlar. gerek tribünden ve gerekse sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ve yorumlarla Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanı Ahmet Dal'a, kulübü zor günlerden çıkarıp tekrar ayağa kaldırdıkları için teşekkür ettiler. Başkan Dal'ın maç sonrası soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara yaptığı teşekkür konuşması ise sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum aldı.  
 
 
 
 
 
Maçtan dakikalar
 
 
6. dakika Ceyhun'un kullandığı serbest vuruşta top savunmaya çarpıp kornere çıktı.
 
 
20. dakika sol kanattan gelişen atakta Rosheuvel'in ceza sahasına pasında topla buluşan Celal Hanalp meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-0
 
 
36. dakika Mustafa Akbaş topu ceza sahası içinde koşan Rosheuvel’ın önüne attı. Rosheuvel, savunmanın müdehalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.
 
 
38. dakikada penaltı noktasında topun başına geçen Eren Tozlu, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 2-0
 
 
45+1. dakika savunmanın hatasını iyi değerlendiren Eren Tozlu, topu filelere yolladı. 3-0
 
 
54. dakika Marco Paixao'nun ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top auta çıktı.
 
 
86. dakika kaleciyle karşı karşıya kalan Rosheuvel meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu. 4-0
 
 
Hakemler: Abdullah Buğra Taşkınsoy , Salih Burak Demirel,
Hasan Erdoğan, Batuhan Kolak
 
 
Erzurumspor FK: Mehmet Göktuğ Bakırkaş, Mustafa Akbaş, Hasan Batuhan Artarslan, Sefa Akgün (Alican Özfesli dk. 70), Eren Tozlu (Hüseyin Mevlütoğlu dk. 82), Rosheuvel, Mustafa Yumlu, Lameira (Özgür Sert dk. 83), Muhammed Furkan Özhan (Yakup Kırtay dk. 73), Orhan Ovacıklı, Celal Hanalp (Süleyman Koç dk. 82)
 
 
Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Fırat Şaşı, Muhammed Emin Yavaş, Mustafa Gürhan Varlık, Güney Yılmaz
 
 
Teknik Direktör: Hakan Kutlu
 
 
Altay: Ozan Evrim Özenç, Sefa Özdemir, Tolga Ünlü (Mehmet Gündüz dk. 74), Efe Sarıkaya (Yusuf Tekin dk. 61), İbrahim Öztürk, Onur Efe, Kuban Altunbudak (İbrahim Öztürk dk. 46) , Ceyhun Gülselam (Arda Gezer dk. 82), Zeki Yıldırım, Salih Sarıkaya, Caner Baycan (Ali Kızılkuyu dk. 46), Marco Paixao
Yedekler: Eren Karataş, Mehmet Onur Yıldız, Enes Yetkin, Murat Berkin Demir, Enes Öğrüce
 
 
Teknik Direktör: Tuna Üzümcü
 
 
Goller: Celal Hanalp (dk. 20), Eren Tozlu (dk 38 p) (dk 45+1), Rosheuvel (dk. 86) (Erzurumspor FK)
 
 
Sarı kartlar: Sefa Özdemir (Altay), Mustafa Yumlu (Erzurumspor)
 
 
 
 
 
''ERZURUMSPOR'U TEBRIK EDIYORUM'' 
 
 
Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Erzurumspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, "Geçen hafta milli maç dolayısıyla bir boşluk vardı. O boşlukta iyi de hazırlanmıştık ama işte futbol hepimizin gördüğü gibi hata oyunu. Hatalar da üst üste geldi. İlk devre çok basit futbolda olmayan basit hatalar. İki sıfır sonra üçüncü gol. Yani o da kendi kalemizi attık diye düşünüyorum ama ne yapacaksın. Sen hata yapıyorsun. Rakip de hatandan faydalanıyor ve golünü atıyor ve futbolda da en önemli şey hatadan sonra telafi yoluna gitmek, telafi yoluna da gidemedik. 3-0'ken bir tane pozisyonumuz vardı. Onu da gol yapsaydı, 3-1 olsaydı belki oyunun şekli değişebilirdi ama değişmedi. Ben Erzurumspor'u da tebrik ediyorum. Galibiyetlerinden dolayı ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.
 
 
HAKAN KUTLU: SAHAYA ÇOK İYİ YAYILDIK
 
 
Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, "Daha önce de söylemiştim. Ligin ilk altısı içindeki çok fazla transfer yapan, iyi oyuncular kadrosuna katan dört takımla oynamıştık. Bu dört takımın dört maçında galibiyete yakın olan taraf bizim takımımızdı. Hatta en son oynadığımız iç saha maçında Manisaspor maçında gerçekten bugünkünden daha iyi bir futbol oynayıp o gün kaybetmiştik ama o gün kaybettiğimiz maçın sonrasında da oyuncularımızın iyi yolda ve bu işi çok büyük özveriyle bir sahiplenmiş şekilde götürdükleri ve performanslarının da giderek artacağını söylemiştik. Daha sonra Urfa maçı gerçekten bizim adımıza yine hani ortada bir maçtı. Maçın son yirmi dakikası biraz o maçta sıkıntılı gözüktük ama maçın yetmiş dakikasında galibiyete yakın olan taraf yine bizdik. Deplasmanda Urfa'da ligin önemli takımlarından çok fazla sayıda transfer yapan, ilk altısı içerisindeki takımlarından bir tanesiydi. Altay bu ligin deneyimli, özverili, onların da çok iyi oyuncuları olan bir takım ama bugün gerçekten biz sahaya çok iyi yayıldık. Oyuncularım hem defansif hem ofansif, gerçekten çok özverili ve çok disiplinli oynadılar. Girdiğimiz pozisyonlarda Manisaspor maçında aksine gole çevirince bugün bizim adımıza aslında rahat gibi gözüken bir maç ama gerçekten çok zor bir maçtı. Çünkü maçın kırılma anları var. Gol pozisyonlarını değerlendiremediğimiz zaman, oyuncularımızın moral motivasyonu düşüyor, bir güvensizlik oluşuyor. Mutluyuz. Dediğim gibi oyuncuların en büyük pay burada oyuncuları devam ettirmemiz gerekiyor. Onlarla da bunu konuştum biraz önce, devam ettirmemiz gerekiyor. Yani oyuncular bu özverisini, bu isteğini, bu artışını devam ettirmesi gerekiyor. Hepsine teşekkür ederim" diye konuştu.
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler