Erzurumspor’dan taraftarina Ramazan hediyesi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 10.03.2024 20:12:00
Erzurumspor yeni bir galibiyet serisi başlatarak rakibini 2 -0 mağlup etti.
Erzurumspor’dan taraftarina Ramazan hediyesi

RADARHABER / ERZURUM
Trendyol 1. Lig’in 26. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Erzurumspor FK’ya 2-0'lık skorla mağlup oldu. Erzurumspor deplasmanda çıktığı Keçiören karşılaşmasında yeni bir galibiyet serisi başlatarak rakibini 2 -0 mağlup etti. Furkan Özhan ve Eren Tozlu’nun attığı gollerle başkent ekibini yenen Mavi Beyazlı ekip puanını 34’e yükselterek ligde kalan süreçte rahat bir nefes alırken, taraftarına da Ramazan hediyesi verdi. oyununda Ligde ezberleri bozan Erzurumspor, Ankara deplasmanında örnek bir dayanışma ve yardımlaşma göstererek, tüm eksiklerine rağmen galip gelmesini bildi. Kaleci Göktuğ’dan Süleyman Koç’a, Eren Tozlu’dan Yakup Kırtay’a, Kaptan Süleyman Koç’tan Furkan Özhan’a kadar Erzurumspor mükemmel bir maç çıkararak, lige yine damga vurdu.
 
 
Maçtan dakikalar
 
 
20. dakikada Keçiörengücü savunmasının pas hatasında topu alan Furkan Özhan, aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak kaleci ağlara gitti. 0-1
 
 
24. dakikada ceza yayında topla buluşan Selim ceza sahası sağ çaprazında Bardhi’ye aktardı. Bardhi’nin sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Göktuğ çıkardı.
 
 
61. dakikada Muharrem sol kanattan topu ceza sahası içine gönderdi. Havadan gelen topa araka direkte iyi yükselen Selim’in vuruşunda savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
 
 
90+3. dakikada Penaltıda topun başına geçen Eren Tozlu'nun vuruşunda kaleci Metin topu çıkardı. Pozisyonunda devamında Eren meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
 
 
Hakemler: Erkan Özdamar, Özgür Ertem, Selim Şenöz
 
 
Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Uğur Akdemir (Melih İnan dk. 46), Ahmet Kesim, Mert Kula, Muharrem Cinan, Traore, Mikail Okyar (Şahverdi Çetin dk. 70), Selim Ilgaz (Ahmet Yazar dk. 70), Bardhi, Camara (Ariyibi dk. 46), Dembele (Arda Hilmi Şengül dk. 84)
 
 
Yedekler: Ekrem Kılıçarslan, Orhan Nahırcı, Bahadır Yıldırım, Erkan Eyibil, Erkam Develi, Melih İnan
 
 
Teknik Direktör: Tahsin Tam
 
 
Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Yakup Kırtay, Süleyman Koç, Lameira, Sefa Akgün (Muhammed Emin Yavaş dk. 79), Celal Hanalp (Cengizhan Bayrak dk. 90+7), Özgür Sert (Alican Özfesli dk. 66), Eren Tozlu (Hüseyin Mevlütoğlu dk. 90+6), Furkan Özhan (Gürkan Varlık dk. 90+7)
 
 
Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Mustafa, Shala, Yiğit Furkan Türkmen, Eren Özdemir
 
 
Teknik Sorumlu: Hakan Kutlu
 
 
Goller: Furkan Özhan (dk. 20), Eren Tozlu (90+3) (Erzurumspor FK)
 
Kırmızı kart: Mert Kula (dk. 81) (Ankara Keçiörengücü)
Sarı Kartlar: Traore (Ankara Keçiörengücü), Orhan Ovacıklı, Celal Hanalp (Erzurumspor FK)
 
 
 
 
TAHSİN TAM: "SON HAFTALARDA İYİ GRAFİK YAKALAMIŞ RAKİBE KARŞI KAYBETTİK"
 
 
Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam, Erzurumspor FK müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için çok önemli olan bir haftada, puan puana olduğumuz rakibimize karşı kazanmak istediğimiz maçta basit hatadan kaynaklanan yediğimiz gol takımımızı demoralize etti. Dönüş için çaba gösterdik. Son haftalarda da iyi bir grafiği yakalamış rakibe karşı kaybettik" dedi. Tahsin Tam, "Bizim için çok önemli olan bir haftada, puan puana olduğumuz rakibimize karşı kazanmak istediğimiz maçta basit hatadan kaynaklanan yediğimiz gol takımımızı epey bir demoralize etti. Dönüş için çaba gösterdik. Rakibimiz az gol yiyen bir takım. Yakaladığımız fırsatlar da oldu. Maalesef bunları golle sonuçlandırmakta zorlandık. Haliyle çok az gol yiyen, kompakt oynayan bir takım. Son haftalarda da iyi bir grafiği yakalamış rakibe karşı kaybettik. Öz eleştiri yapmamız gerekiyor. Neleri daha iyi yapmamız gerektiğine dönük bir farkındalık takımımızın üzerinde mutlaka oluşturacağız. Bir an önce çok çabuk kendimizi yenileyip önümüzdeki maçlarda arzu ettiğimiz puanları alıp, rahat bir sezon geçirmek istiyoruz" diye konuştu.
 
 
 
HAKAN KUTLU: "GOL YEMEMENİN YANINDA ÇOK AZ POZİSYON VERİYORUZ"

 

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, "Gol yememenin yanında çok az pozisyon da veriyoruz. Bugün de rakibimize sadece bir gol pozisyonu verdik" dedi. Hakan Kutlu, "Biz gerçekten çok iyi oynayan, çok iyi mücadele eden oyunu hem defansif hem ofansif açıdan iyi oynayan bir takımdık. Son 9 maçta 1 gol yedik. Gol yememenin yanında çok az pozisyon da veriyoruz. Bugün de rakibimize sadece bir gol pozisyonu verdik. Kanattan gelen bir ortada santraforlarının vurduğu top dışarı çıktı. Gol pozisyonu vermedik. Bu çok önemli. Hani 9 maçta 1 gol yiyince pozisyon da vermeyince sanki dışarıda şöyle bir algı oluşuyor, defansif oynayan bir takımız, hayır. Biz aslında ofansif oynayan, önde basan ve üç stoperimizden bir tanesini hiçbir zaman üç stoperle kurmayan bir tanesi mutlaka sağ bek ya da sol bek oyuncusundan oluşturduğumuz bir üçlümüz var. Sağ bekimiz, sol bekimiz, kanat oyuncularından kullanıyoruz. Yani aslında ofansif oynuyoruz. Bu algının da ortadan kalkmasını istiyorum. Oyuncularımın sezon başından hatta biz 1.5 yıl önce göreve gelmiştik, o dönemden itibaren ortaya koymuş oldukları, takımlarına ve şehirlerine müthiş bir aidiyet duygusu var. Bugün de onu sahaya yansıttılar" ifadelerini kullandı. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler