Fatih Çintimar gözyaşlarıyla veda etti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 22.11.2013 11:09:00
Erzurum’da GHSİM İl Müdürü olarak 11 yıldır görev yapan Fatih Çintimar, kurum çalışanlarına veda etti.
Fatih Çintimar gözyaşlarıyla veda etti

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’da GHSİM İl Müdürü olarak 11 yıldır görev yapan Fatih Çintimar, kurum çalışanlarına veda etti. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim edilen Çintimar, 11 yılda Erzurum’a çok şeyler kazandırdığına inandığını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden ayrılan Fatih Çintimar, kurum personeli ile vedalaştı. 11 yıldır Erzurum’da görev yapan ve 2011 UNIVERSIADE, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa Finali ve daha bir çok büyük organizasyon ile uluslar arası müsabakalar ve Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak tarihe geçen Çintimar, 11 yıldır görev yaptığı kurumuna duygu yüklü bir şekilde veda etti. Aynı zamanda Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığına seçilen ve şuan bu görevi de başarı ile yerine getiren Çintimar, ekip ruhu ile çıtasını yükselttiği kuruma, yeni gelen İl Müdürü Süleyman Arısoy’un da başarılı hizmetler yapacağına inandığını söyledi. Çintimar, “Burada tecrübeli ve yetenekli şube müdürlerimiz ve ilçe müdürlerimiz var. Bu ekip ruhunun bundan sonrasında da devam edeceğine inanıyorum” dedi.
 
TEŞEKKÜR PLAKETİ İLE UĞURLADILAR
Erzurum GHSİM’nin Hizmet Binası’nda bulunan Toplantı Salonu’nda düzenlenen vedalaşma töreninde Tesisler Şube Müdürü Murtaza Cengiz, kurumun en eski ve en tecrübeli çalışanı olarak kurum personeli adına Çintimar’a Erzurum ve Türk sporu adına yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve kendisine teşekkür plaketi takdim etti. Duygusal anların yaşandığı bu törene Tesisler Şube Müdürü Murtaza Cengiz, Satın Alma Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Personel Müdürü Selami Kızılkaya ve kurumun diğer yetkilileri ile personel katıldı. Çintimar, sabah saatlerinde de spor tesislerini gezerek, buralarda çalışan personelle vedalaştı.
 
"KONUŞAMADI, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI"
Onbir yıl gibi uzun süre Erzurum’da görev yapmanın gururunu yaşayan Fatih Çintimar, personelle vedalaşırken, konuşmakta güçlük çekti. Kelimeleri boğazında düğümlenen Çintimar, gözyaşlarına da hakim olamadı. Bu esnada kurum çalışanlarının da oldukça üzgün oldukları görüldü. Duygu dolu anlara sahne olan vedalaşma töreninin ardından ilçe ve şube müdürleri Çintimar için veda yemeği düzenledi. Kurum çalışanları ile tek tek vedalaşan Çintimar, kendilerinden helalık isterken, “Bende hepinize hakkımı helal ediyorum” dedi.
 
Etiketler : Erzurum, veda, gençlik, personel,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • abdullah vay bee 23.11.2013 11:11:25

    Yorumunuzu Buraya Yazabilirsiniz !

En Son Haberler