Fenerbahçe Erzurum'a geliyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 23.01.2014 00:00:00

RADARHABER / ERZURUM
Yüksek irtifa kamp merkezi için spor kulüplerine büyük fırsatlar sunan Erzurum bu alandaki popülaritesini her geçen gün arttırıyor. 
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın üzerinde titizlikle çalıştığı projelerden birisi olan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi için yapılan altyapı çalışmaları ve tanıtımlar meyvesini vermeye başladı. Hem sömestr tatilini geçirmek hem de yüksek irtifada kamp yapmak isteyen Fenerbahçe Spor Okulları, Ocak sonu ve Şubat başında olmak üzere iki dönem halinde Erzurum’da kamp yapacak. Değişik branşlarda 40 sporcu ile Erzurum’a gelecek olan Fenerbahçe Spor Okulları sporcuları burada hem kayak öğrenecek hem de Palandöken’in dağ havasını teneffüs etme imkanı bulacak.Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Banu Dindar’ın koordinesiyle 27-31 Ocak 2014 ve 3-7 Şubat 2014 tarihleri arasında 20’şer kişilik ekiplerle Erzurum’a gelecek olan sporculara burada kayak öğretmenleri tarafından kayak öğretilecek. Gündüz ve gece kayağıyla ve açık pistleriyle fark yaratan Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinde kamp yapacak olan Fenerbahçe Futbol Okullarının bu programlarında kurum televizyonu da yalnız bırakmayacak. 28 Ocak 2014 tarihinde Palandöken’de çekim yapacak olan Fenerbahçe TV genç sporcularının buradaki etkinliğini tüm taraftarlarına izlettirecek.
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Erzurum’un Yüksek İrtifa Kamp Merkezi olarak özellikle spor kulüplerine ve sporculara çok farklı fırsatlar sunduğunu belirterek Fenerbahçe Spor kulübünün aldığı bu kararın kendilerini mutlu etiğini ve bundan sonra da spor kulüplerinin kamplarını geçirmek üzere Erzurum’u tercih edeceklerini söyledi.
Etiketler : Erzurum, Fenerbahçe, kamp, irtifa,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler