Futbolcular Başkan'a şampiyonluk sözü verdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 29.08.2019 15:14:00
Kritik Toplantı Yapıldı! Futbolcular Başkan Üneş’e şampiyonluk sözü verdi
Futbolcular Başkan'a şampiyonluk sözü verdi

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası beklenen toplantı gerçekleşti. Başkan Hüseyin Üneş futbolcularla bir toplantı yapıp uyarılarda bulundu, futbolcular ise şampiyonluk sözü verdi.  Gazeteniz Günebakış’ın dün spor manşetten duyurduğu ‘B.B Erzurumspor’da kritik toplantı’ gerçekleşti. Tesislerde futbolcular ve teknik heyetle bir toplantı yapan Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, alınan sonuçlardan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirip bir dizi uyarıda bulundu.

 

‘‘KİLOMETRELERCE YOL KAT EDEN O İNSANLARI ÜZDÜK’’

 

Futbolcularla hem toplu hem de birebir görüşen başkan Üneş, ‘‘ Beklentiler yüksek ancak o beklentileri karşılayamadık. İnsanları üzdük. Kilometrelerce yol kat edip Balıkesir’e gelen insanlarımızı üzdük. Bireysel olarak çok şey beklediğimiz isimlerin beklentimizi karşılamadığını gördük. Adaptasyon süreci yaşadığımızı biliyoruz ancak en kısa sürede takım olup yeniden ayağı kalkmamız lazım. Sizlerden Boluspor maçına iyi hazırlanıp mutlak suretle 3 puan alarak çıkışa geçmenizi istiyorum. Fedakar taraftarımızın yüzünü güldürerek sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmamız lazım’’ dediği öğrenildi.

 

FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİ

 

Başkan Üneş, futbolcularla da tek tek görüşüp kapasitelerinin altında futbol sergilediklerini söyleyip bir an önce toparlanmaları gerektiğini ifade etti.  Başkan Üneş ile futbolcular arasında yapılan ve olumlu bir havada geçen toplantıda, Taylan, İbrahim, Obertan, Sehic ve Rashad ise iki haftada istenilen sonuçları alamayarak hem kendilerini hem de taraftarları üzdüklerini, Boluspor maçı ile çıkışa geçeceklerini belirterek, ‘‘ Daha iyi olacağız. Bu takımı biz düşürdik biz çıkartacağız. Futbolcular olarak sezon sonunda şampiyon olacağımıza dair söz veriyoruz’’ dedikleri öğrenildi.  Başkan Üneş’in teknik heyetle de bir toplantı yaparak teknik direktör Muzaffer Bilazer’e kendisine güvenlerinin tam olduğunu söylediği öğrenildi.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler