
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Futbolcular Başkan'a şampiyonluk sözü verdi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 29.08.2019 15:14:00 |

Sinan AYDIN'ın haberi...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası beklenen toplantı gerçekleşti. Başkan Hüseyin Üneş futbolcularla bir toplantı yapıp uyarılarda bulundu, futbolcular ise şampiyonluk sözü verdi. Gazeteniz Günebakış’ın dün spor manşetten duyurduğu ‘B.B Erzurumspor’da kritik toplantı’ gerçekleşti. Tesislerde futbolcular ve teknik heyetle bir toplantı yapan Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, alınan sonuçlardan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirip bir dizi uyarıda bulundu.
‘‘KİLOMETRELERCE YOL KAT EDEN O İNSANLARI ÜZDÜK’’
Futbolcularla hem toplu hem de birebir görüşen başkan Üneş, ‘‘ Beklentiler yüksek ancak o beklentileri karşılayamadık. İnsanları üzdük. Kilometrelerce yol kat edip Balıkesir’e gelen insanlarımızı üzdük. Bireysel olarak çok şey beklediğimiz isimlerin beklentimizi karşılamadığını gördük. Adaptasyon süreci yaşadığımızı biliyoruz ancak en kısa sürede takım olup yeniden ayağı kalkmamız lazım. Sizlerden Boluspor maçına iyi hazırlanıp mutlak suretle 3 puan alarak çıkışa geçmenizi istiyorum. Fedakar taraftarımızın yüzünü güldürerek sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmamız lazım’’ dediği öğrenildi.
FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİ
Başkan Üneş, futbolcularla da tek tek görüşüp kapasitelerinin altında futbol sergilediklerini söyleyip bir an önce toparlanmaları gerektiğini ifade etti. Başkan Üneş ile futbolcular arasında yapılan ve olumlu bir havada geçen toplantıda, Taylan, İbrahim, Obertan, Sehic ve Rashad ise iki haftada istenilen sonuçları alamayarak hem kendilerini hem de taraftarları üzdüklerini, Boluspor maçı ile çıkışa geçeceklerini belirterek, ‘‘ Daha iyi olacağız. Bu takımı biz düşürdik biz çıkartacağız. Futbolcular olarak sezon sonunda şampiyon olacağımıza dair söz veriyoruz’’ dedikleri öğrenildi. Başkan Üneş’in teknik heyetle de bir toplantı yaparak teknik direktör Muzaffer Bilazer’e kendisine güvenlerinin tam olduğunu söylediği öğrenildi.
En Son Haberler
-
Elmalı’dan şampiyon boksöre 2 Cumhuriyet altını Sporun ve sporcunun dostu Ebubekir Elmalı, Doğukan’a 2 Cumhuriyet altını hediye edecek.
-
Avukat Elmalı'dan TFF ve AMED için suç duyurusu Elmalı’nın girişimi, spor camiasından ve kamuoyundan büyük destek aldı.
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...