Futbolcular Besim Durmuş'u Yalanladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 20.12.2015 15:24:00

RADARHABER / ERZURUM
BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın Turgutluspor mağlubiyetinin ardından görevden aldığı Teknik Direktör Besim Durmuş, giderayak basın toplantısı düzenleyerek bir takım iddialarda bulunmuştu. BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın Turgutluspor mağlubiyetinin ardından görevden aldığı Teknik Direktör Besim Durmuş, giderayak basın toplantısı düzenleyerek bir takım iddialarda bulunmuştu.  Yöneticilerin alınan başarısız sonuçların ardından kulüp tesislerini basarak futbolculara küfürler savurduğunu ileri süren Besim Durmuş, yönetimin futbolculara para ödemediğini de savunmuştu.  Teknik Direktör Besim Durmuş'un iddiaları basında yer alınca ilk tepki mavi beyazlı takımın futbolcularından geldi.
 
FUTBOLCULAR HOCALARINI YALANLADI
Durmuş'un iddialarını yalanlayan BB Erzurumsporlu futbolcular, yönetimin her zaman kendilerine sahip çıktığını dile getirdiler. Takım Kaptanı Mehmet Albayrak sosyal medya hesabında paylaştığı mesajlarında iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi. Albayrak, " Son haftalarda aldığımız başarısız sonuçlar tamamıyla biz futbolcuların sorumluluğundadır. İkinci yarıda çok daha iyi olacağımıza ve şampiyon olacağımıza takım adına söz veriyorum. Kulüp hakkında çıkan ' futbolculara para ödenmediği' gerçek dışıdır. Yöneticilerimizin kulübü basması gibi bir şey söz konusu olmamıştır" ifadelerini kullandı. 
 

 

Etiketler : Erzurum, yalan, demir, Erzurumspor,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Cezmî Karabacak 21.12.2015 02:12:26

    Besim Durmuş'un söylediği herşey yalan.Futbolcu kardeşimiz dürüst davranıp gerçeği söylemiş yalancının Avukatlığını yapanlar gün gelecek mum gibi sönüp gidecekler. düşün artık bu takımın yakasından. inadına Ali Demirhan. Ali demirhan başkan başkan erzurumspor şampiyon.

  • ahmet kol 21.12.2015 01:12:30

    BESİM DURMUŞ'UN SÖYLEDİĞİ HER LAF VİRGÜLÜNE KADAR DOĞRU...TARAFLI YAYIN YAPMAYIN.....ALİ DEMİRHAN CIKIP YALANLASIN...BIRAKIN MENFAAT İŞLERİNİ....

En Son Haberler