Galibiyeti Göbek Atarak Kutladılar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 07.04.2016 08:30:00
Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya giren Erzurumspor yöneticileri galibiyet
Galibiyeti Göbek Atarak Kutladılar

RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğun güçlü adaylarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, kendi sahasında Silivrispor’u uzatmalarda attığı golle 2-1 yendi. Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya giren Erzurumspor yöneticileri galibiyet coşkusunu misket havası eşliğinde göbek atarak kutladı. 
34. haftanın en kritik maçlarından biri Erzurum’da oynandı. Haftaya 37 puanla 11. sırada giren ve Erzurum’dan alacağı puanla rahatlamak isteyen Silivrispor ile 56 puanla haftaya lider giren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un mücadelesi nefes kesti. 90 dakikası adeta soluk soluğa izlenen maçta yaklaşık 10 bin dolayında taraftar Erzurumspor’u destekledi. Maçtan Büyükşehir Belediye Erzurumspor 2-1’lik skorla galip ayrılırken mavi-beyazlı kulübün taraftar ve yöneticileri adeta şampiyonluk coşkusu yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle sahaya giren Büyükşehir Belediye Erzurumspor yöneticileri müzik eşliğinde oynayarak kutlama yaptı. Coşkuda sınır tanımayan bazı yöneticiler çimlerin üzerinde adeta çocuklar gibi yuvarlanırken bazılarının da ceketlerinin yırtıldığı objektiflere yansıdı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, bu sene emin adımlarla ilerleyerek şampiyon olacaklarını belirtti.
Ligin bitimine 4 hafta kala önemli bir galibiyet elde eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor kazandığı 3 puanla şehir halkına da bayram havası yaşattı. Galibiyet sonrasında taraftarlar şehir merkezinde araç konvoyu yaparak elde edilen galibiyeti kutladı.
 
 
YILDIRIM: “ALTIN DEĞERİNDE ONURLU ÜÇ PUAN KAZANDIK”

Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Talihsiz bir golle mağlup durumdayken, girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmedik. Sahadaki yüreklerini ortaya koyarak taraftarlarımızın da müthiş desteği ile maçın son dakikasına kadar yüksek performanslarını ortaya koyup şampiyonluk yolundaki bu önemli maç virajında skoru 2-1’e çevirerek altın değerinde onurlu üç puanı kazandıran futbolcularımı, taraftarlarımızı kutluyorum. Ligin sonuna kadar bizim için her maç final. Bizi diğer takımlar ilgilendirmiyor. Burada önemli olan sahadaki kazanma arzusunu galibiyetinden kopmadan zafere inan her bir oyuncumu tebrik ediyorum. BB Erzurumspor olarak her zaman söylediğimiz gibi hedeflediğimiz yola emin adımlarla ilerliyoruz. Maçtan sonra galibiyet coşkusunu birlikte yaşayarak sıcak ilgilerini esirgemeyen başta değerli Kulüp Başkanımız Ali Demirhan, Yönetim ve Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler