Göktuğ ve Muzaffer Bilazer ile kaybetmeye devam

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 27.11.2022 20:24:00
Erzurumspor, 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamama alışkanlığını sürdürdü.
Göktuğ ve Muzaffer Bilazer ile kaybetmeye devam

RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto 1.Ligin düşme adayı olarak gösterilen takımlarından birisi olan Erzurumspor, konuk ettiği Bandırmaspor’a 2-1 mağlup oldu. Kazım Karabekir stadında oynanan müsabakaya üç puan parolası ile çıkan Erzurumspor, 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamama alışkanlığını sürdürdü. 
 
 
İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ OLAN KAZANDI
 
 
Muzaffer Bilazer ile ne oynadığı belli olmayan takım görüntüsü vermeye devam eden Erzurumspor, futbolcuların sergilediği vasat ve isteksiz futbol sonrası yenilmekten kurtulamadı. Bandırmaspor'un kurt teknik direktörü Mesut Bakkal, oyuncu değişiklikleri ile maçı çevirdi ve Muzaffe Bilazer'e hocalık dersi verdi. 
 
 
KERİM AVCI FUTBOL DERSİ VERDİ
 
 
Konuk takımda Kerim Avcı, attığı iki gol ile hem yıldızlaştı, hem de 'futbolcu nasıl olunur' dersi verdi Erzurumspor'un sahaya çıkan oyuncularına. Kerim Avcı,  özellikle ikinci golde Göktuğ'u avlayarak haftanın golünü attı. Göktuğ, yediği hatalı gollerle Erzurumspor taraftarının bedduasını almaya devam etti. 
 
 
GÖKTUĞ ERZURUMSPOR TARİHİNİN AÇIK ARA EN KÖTÜ KALECİSİ 
 
 
Ligin en kötü kalecisi olma ünvanını elinde bulunduran ve Erzuruspor tarihinin de açık ara en kötü kalecisi olan Göktuğ'u kaleci diye mavi beyazlı takıma transfer edenler de taraftar bedduasından nasibini aldı. Taraftarlar, sosyal medyadan Muzaffer Bİlazer'i istifaya davet etti. 
 
 
TARAFTARDAN SEKMEN BAŞKAN'A ÇAĞRI
 
 
Taraftarlar Kulüp Başkan Ahmet Dal'ın Muzaffer Bilazer'i biran önce gönderip yeni hoca arayışlarına girmesi gerektiği gerçeğini haykırdılar sosyal medyada. Taraftarlar, Kulübün Onursal Başkanı Mehmet  Sekmen'i de göreve davet ederek, Erzurumspor'daki kötü yönetim ve kötü gidişata dur denilmesi için gerekenleri yapması çağrısında bulundular. 
 
 
Maçtan dakikalar
 
 
13’üncü dakikada Shala’nın ceza alanı önünde düşürülmesiyle kazanılan faul atışını kullanan Eren Tozlu’nun şutunda top barajdan sekerek kornere gitti.
 
 
23’üncü dakikada Caner Bağ, ceza alanında sert vurdu, kaleye giden topu Göktuğ parmaklarıyla dokunarak uzaklaştırdı.
 
 
33’üncü dakikada Olanare, müsait durumdaki Rosheuvel’e pas çıkardı. Sol kanattan ilerleyen Rosheuvel, ceza alanı çaprazından sert vurdu, top auta gitti.
 
 
İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
 
 
47’nci dakikada Shala’nın ortasında ceza alanında bekleyen Eren Tozlu, kafa şutuyla topu kalenin uzak köşesine gönderdi: 1-0.
 
 
56’ncı dakikada Erzurumspor defansında yaşanan karambol sonrası topla buluşan Mehmet’en sert şutu kaleci Göktuğ’da kaldı.
 
 
60’ıncı dakikada Caner Cavlun’un yaklaşık 25 metreden vurduğu şutunda kaleci Göktuğ yumruklarıyla uzaklaştırdı.
 
 
63'üncü dakikada Atabey’in pasıyla ceza alanına giren Kerim Avcı, ceza alanı sağ kanadından topu ağlara gönderdi: 1-1.
 
 
76’ncı dakikada Cengizhan’ın sağ kanattan ceza alanına yerden gönderdiği topa dokunan olmayınca kaleci Gkelios tehlikeli önledi.
 
 
87’nci dakikada Kerim Avcı’nın sol kanattan yaklaşık 30 metreden orta-şut karışımı vuruşunda top ağlara gitti: 1-2.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca konuk ekip, sahadan 2-1 üstünlükle ayrıldı.
 
 
STAT: Kazım Karabekir
 
 
HAKEMLER: Muhammet Ali Metoğlu, Mehmet Ali Akkor, Mert Bulut
 
 
ERZURUMSPOR FK: Göktuğ - Mustafa Akbaş, Batuhan (Dk.61 Muhammed Furkan), Mustafa Yumlu, Cengizhan, Estrela, Orhan Ovacıklı, Shala (Dk.70 Sefa), Rosheuvel (Dk.85. Celal Hanalp), Eren Tozlu, Olanare
 
 
BANDIRMASPOR: Gkelios - Fatih, Koutroumbis, Okan (Dk.38 Alpay), Mulumba (Dk.64 Dembele), Sedat (Dk.89 Camara), Kerim Avcı (Dk.89 Manos), Caner Cavlun, Mehmet, Caner Hüseyin, Atabey (Dk.64. Oğuz)
 
 
GOLLER: Dk.47 Eren Tozlu (Erzurumspor FK) - Dk.63, Dk. 87 Kerim Avcı (Bandırmaspor)

 

SARI KARTLAR: Olanare, Muhammed Furkan (Erzurumspor FK) - Atabey, Alpay, Sedat, Caner Hüseyin, Dembele (Bandırmaspor) 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler