Göztepe maçı öncesi prim dopingi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 18.04.2019 11:00:00
B.B Erzurumspor’da Akhisarspor galibiyeti, haftalardır dolaşan kara bulutları dağıttı.
Göztepe maçı öncesi prim dopingi

Sinan AYDIN'ın haberi 

 

RADARHABER / ERZURUM

B.B Erzurumspor’da Akhisarspor galibiyeti, haftalardır dolaşan kara bulutları dağıttı. Kulüpte yöneticilerden teknik heyetine, futbolcusundan masörüne ve malzemecisine kadar herkesin yüzü gülüyor. Düşme hattı mücadelesi veren takımın aldığı çok önemli galibiyet, umutları bir anda yeşertti. B.B Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, önemli açıklamalarda bulundu, ‘ Göztepe maçı için bugüne kadar verilmemiş bir galibiyet pirimi vereceğiz’ dedi. Ligde kalma mücadelesi veren B.B Erzurumspor’un Başkanı Hüseyin Üneş, ‘‘ İnancımızı hiç yitirmedik. Önümüzde 6 final maçı var. Bu büyük Erzurumspor taraftarıyla, sahada savaşan futbolcu kardeşlerimizle, biz bu ligde kalacağız inşallah. Teknik heyetimizi, futbolcularımızı kutluyor, büyük Erzurumspor taraftarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

‘‘ŞİMDİYE KADAR Kİ EN BÜUYÜK PRİMİ VERECEĞİZ’’

 

Dünya çapında bir marka ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde de açıklayacaklarını ifade eden Başkan Üneş’in açıklamalarının satır başları şöyle:

 

* 2 Milyon TL'lik bir anlaşmayla dünya çapında bir markayı Erzurumspor'umuza sponsor yaptık. İlk imzalar atıldı. Yaklaşık 1 hafta 10 gün içinde süreç tamamlanır.

* Göztepe maçının primi şu ana kadar dağıttıklarımızın en fazlası olacak.


* Soyunma odasına tebrik için indiğimde, önümüzdeki iki maçın önemini oyuncularımıza anlattım. Göztepe'yi ilk maçta yendik, şimdi de kazanmamak için hiçbir nedenimiz yok.

* Gittiğimiz her yerde hakkımızı arıyoruz. Sesimizi maksimum düzeyde çıkarıyoruz bunda kimsenin şüphesi olmasın.

* Bütün sorunların üstesinden hep beraber geleceğiz. Önce bu ligde kalacağız. Sonra da çok daha büyük başarıları hep beraber gerçekleştireceğiz.

* Kasımpaşa maçı için yaptığımız itiraza cevap konusunda henüz netleşen bir şey yok. Süreci takip ediyoruz. Göztepe maçından önce bizzat ben federasyona gideceğim.

* Göztepe deplasmanı için ek kontenjan talep edeceğiz. Uygun görürseler, kontenjanı %5'den %7'ye çıkarabilirler.

* Egemen'i tedavisi için Almanya'ya yolladık. Sakatlığı ciddi. Belki iyileşme olursa, son 1-2 maçta oynayabilir. Onun dışında yönetici talimatıyla oynamıyor dedikoduları kesinlikle doğru değil. Bu kafa da olan bir futbolcuyu bırakın takımı Erzurum'a sokmayız.

* Almış olduğum eğitim, kültür çerçevesinde her işimi kayıtlı yaparım. Kimse de bana kayıtsız iş yaptıramaz. Giderken de ne yaptığımızı ortaya koyar öyle gideriz.

* Bir başarısızlık varsa sorumlusu benim, Ocak'ta geldiğimizde 17. sıradaydık yine 17. sıradayız.
18 aylık çocuğumu bile doğru düzgün göremiyorum arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu da severek yapıyoruz.

* Taraftarımız başarı varsa beni değil kulübü övsünler, başarısızlık varsa da kulübü değil beni eleştirsinler.

* Kapılarımız sonuna kadar açık taraftarımız gelsin ne yanlışımız varsa bize söylesin.

* Şehrin çok güzel bir yerine çok şık bir store açma planımız var. Bunun çalışmasını sürdürüyoruz. Büyük kulüplerin storlarında olan ürünlerin en az %70'i bizde de olacak.

 

* Önümüzdeki günlerde Erzurumspor'umuzun geleceği için bir bağış kampanyasının hazırlığını yapıyoruz. İlerleyen günlerde detayları paylaşacağız. (Günebakış Gazetesi)    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler