Güreşin nabzı Pasinler'de attı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 30.06.2013 14:05:00

RADARHABER / ERZURUM

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen “Büyükler Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonası Erzurum’un Pasinler ilçesinde yapıldı. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen “Büyükler Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonası Pasinler ilçesinde 34 takım ve 200’e yakın sporcunun mücadelesiyle gerçekleştirildi. Güreşin Pasinler stadyumunda gerçekleştirilen güreşlerde Sait Bingöl başpehlivan oldu.
Büyükler Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonasında 55 kiloda Mansur Bayoğlu, 60 kiloda Mahmut Bayoğlu, 66 kiloda Mahmut Demir, 74 kiloda Celal Dal, 84 kiloda Adem Akbulut, 96 kiloda ise İbrahim Bölükbaşı altın madalyanın sahibi oldular.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ TAKIM HALİNDE BİRİNCİ

Takım halinde ise Palandöken İlçe Belediye Spor kulübü güreş takımı birinci olurken, ikinci Kahramanmaraş Beledesi, üçüncü ise Tokat İl Özel idaresi oldu.Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya müsabakarlar sonrası yaptığı açıklamada, "Büyükler Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonasının ilk defa bir ilçe de gerçekleştirdik. Pasinler ilçesi güreşin kalesidir. Pasinler’de hemen hemen her evde bir güreşçi muhakkak vardır. Bizde buna binaen bu yılki Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonasını burada yaptık. Bugün burada böyle güzel bir organizasyonla bizlere ev sahipliği yapan belediye başkanımız Ünsal Sertoğlu’na ve güreş il temsilcimiz Selami Topaloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

''PASİNLER'DEN ÇOK BÜÜYÜK GÜREŞCİLER ÇIKTI''

Büyükler Karakucak Güreş Şampiyonasına ev sahipliği yapan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, "Bugün güreşin nabzı Pasinler ilçesinde atıyor. Federasyon Başkanımız Hamza Yerlikaya’ya bizleri kırmayarak şampiyonayı ilçemizde yaptırdığı için teşekkür ederim. Pasinler’den çok büyük güreşçiler çıktı. Güreşe hizmet edece daha çok güreşçilerde çıkacak." dedi.
Büyükler Karakucak Türkiye Şampiyonasına Güreş Federasyon Başkanı Hamza Yerlikaya, Pasinler Kaymakamı Ersin Boylu, Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Kocak, Erzurum Teknik Üniversitesi rektörü Muammer Yaylalı ve çok sayıda güreş sever katıldı. 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler