Gururumuz Yakup Gör'e coşkulu karşılama

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 21.06.2015 12:41:00

RADARHABER / ERZURUM
Azerbaycan’da yapılan 1. Avrupa Yaz Spor Oyunları’nda serbest stil güreş müsabakalarında 70 kiloda Türkiye’ye bronz madalya kazandıran Erzurumlu güreşçi Yakup Gör, Erzurum Havalimanı’nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk ile Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımının sporcuları tarafından çiçeklerle ve coşkuyla karşılandı. 
 
GENEL SEKRETER YARDIMCISI KIRAÇ, YAKUP’U HAVALİMANI’NDA ÇİÇEKLE KARŞILADI
Bakü Haydar Aliyev Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda başarılı maçlar çıkaran ve 70 kiloda Avrupa Yaz Spor Oyunları 3.’sü olarak bronz madalya kazanan milli güreşçimiz Yakup Gör memleketi Erzurum’a döndü. Milli güreşçiyi Erzurum Havalimanı’nda karşılayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç çiçek vererek tebrik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Kıraç karşılama töreninde yaptığı konuşmada, Yakup Gör’ün Avrupa Oyunları’ndaki müsabakalarını Bakü’de salonda canlı olarak izlediğini belirterek, “Mili güreşçimiz Yakup Gör Bakü’de düzenlenen Avrupa Yaz Spor Oyunları’nda serbest stil güreş müsabakalarında 70 kiloda 3. olup bronz madalya kazanarak bizi, Erzurum’u ve tüm Türkiye’yi sevindirdi” dedi.
 
2016 RİO OLİMPİYATLARI’NDA ALTIN MADALYA BEKLİYORUZ
Mili güreşçimiz Yakup’un altın madalyayı şanssızlıkla kaçırdığını ifade eden Kıraç, “Avrupa Yaz Spor Oyunları’ndan ülkemize ve şehrimize bronz madalya ile döndüğü için Yakup Gör’ü tebrik ediyoruz. Bugüne kadar Yakup’u bu havalimanında Dünya ve Avrupa ikincisi olarak karşıladık. Avrupa oyunları üçüncüsü olarak karşıladık. Önümüzde Rio Olimpiyatları var. Yakup’tan Olimpiyat birinciliği bekliyoruz. Artık, ‘Olimpiyat Şampiyonu’ olarak Yakup’u karşılamak istiyoruz. İnşallah Yakup Gör, 2016 Rio Olimpiyatları’nda altın madalya kazanarak olimpiyat şampiyonu olacak. Kendisine güvenimiz tam. Yakup, Erzurum’un ve Türkiye’nin yüzünü güldürmeye devam edecek” şeklinde konuştu.
Etiketler : Erzurum, güreş, gör, bronz,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler