Haftanın en karlısı Dadaş

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 20.11.2016 17:32:00
Evinde Anadolu Üsküdar engelini 3-1’le geçen BB Erzurumspor, zirve ile aradaki puan farkını ikiye indirdi.
Haftanın en karlısı Dadaş

Nurullah PALA'nın Haberi
 
RADARHABER / ERZURUM
 
Evinde Anadolu Üsküdar engelini 3-1’le geçen BB Erzurumspor, zirve ile aradaki puan farkını ikiye indirdi. Dadaşlar, elde ettiği zaferle haftanın en karlı takını oldu. Mavi-beyazlılarda, Erhan Çelenk perdeyi açtı. Engin Baytar ve Halil İbrahim Tuna galibiyeti perçinledi. Melih Okutan’ın golü konuk takıma yetmedi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta, ligin alt sıralarında bulunan Anadolu Üsküdar 1908 Spor’u konuk eden BB Erzurumspor rakibini üç golle geçerek, İstanbul’a puansız gönderdi. Maçın 7. Dakikasında Erhan Çelenk şık kafa golü ile Dadaşları 1-0 öne geçirdi. 49. Dakikada Melih Okutan skoru 1-1 yapan golü attı. 61. Dakikada Engin Baytar sahneye çıktı ve durumu 2-1 yaptı. Dadaşın en golcü ismi Halil İbrahim Tuna skora noktayı koyan golü kaydetti. Mavi-beyazlılar 3-1’lik sonuçla zirve ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. 
 
Haftanın en karlısı Dadaş
 
BB Erzurumspor 13’üncü haftanın en karlı takımı oldu. Mavi-beyazlı takım 3-1’lik Anadolu Üsküdar galibiyeti ile puanını 25’e yükseltirken, Kocaeli Birlikspor’a 1-0 yenilen lider  Amedspor 27 puanda kaldı. Zirve adaylarından İstanbulspor, Karagümrük’e 2-0 mağlup olurken, Keçiören de Zonguldak deplasmanında 2-1’lik yenilgi aldı.
 
Soğuk hava taraftarı etkiledi
 
BB Erzurumspor’un Kazım Karabekir Stadı’nda Anadolu Üsküdar ile oynadığı  maçta  tribünler boş kaldı. Maçın televizyondan naklen yayınlanması ve soğuk hava taraftarın maça gelmesine engel oldu. Yaklaşık 4  bin dolayında taraftar müsabakayı izledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü maça gelen futbol severlerin soğuktan etkilenmemesi için tribünlerdeki ısıtma peteklerini çalıştırdı.
 
Maç bitti kaptan sarı kart gördü
 
BB Erzurumspor’un 3-1’lik zaferinde özellikle atılan iki golde büyük payı olmasına rağmen, kaptan Mehmet’in son saniyede mutlak golü kaçırması bazı taraftarların tepkisini çekti. Kale arkasında kendisine hakaret eden taraftarla tartışan kaptan Mehmet son düdük çalmasına rağmen sarı kart görmekten kurtulamadı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım da olay yerine gelerek kaptan Mehmet’e hakaret eden taraftarlara tepki gösterdi. Yıldırım, “Maç zaten 3-1, futbolcum gol kaçırmış, niçin önümüzdeki zorlu maçlar öncesinde oyuncumun moralini bozmaya çalışıyorsunuz” diye tepki gösterdi. 
 
Taraftar azdı destek müthişti
 
Yaklaşık 4 bin taraftarın izlediği maçtan sonra taraftar futbolcuları ve teknik heyeti bağrına bastı. Mavibeyazlı taraftarlar maç içinde de takıma büyük destek verirken, kulüp başkanı Av. Ali Demirhan’a da sevgi gösterisinde bulundu. Dadaşlar Grubu’ndan Zafer Lömenler yönetimindeki grup maratondan Tevhit Ergin yönetimindeki topluluk ise kale arkasından takıma destek verdi. İkinci yarının başlaması ile birlikte kale arkasındaki taraftarlarda maraton tribününe geçti.
 
 

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler