Hakan Canbazoğlu'na Galatasaray talip oluyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 08.06.2018 18:07:00
BB ERzurumspor'un kalecisi Hakan Canbazoğlu, Galatasaray´ın radarına girdi.
Hakan Canbazoğlu'na Galatasaray talip oluyor

Sinan AYDIN'ın Haberi...

 
RADARHABER / ERZURUM
Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un Süper lige çıkmasında büyük katkısı olan isimlerin başında gelen kaleci Hakan Canbazoğlu, Galatasaray´ın radarına girdi.
 
Gazişehir Gaziantepspor´la oynanan final maçında 4 penaltı kurtararak takımını süper lige çıkarıp tüm Türkiye´nin gündemine oturan isim olan Hakan Canbazoğlu´na, altyapısından yetiştiği Galatasaray´ın talip olması gündemde. Fatih terim ile 20017-2008 yılını şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray´ın eski oyuncusu olan ve şuan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da futbol hayatını sürdüren kaleci Hakan Canbazoğlu´nu transfer edeceği konuşuluyor.

 
İŞTE GALATASARAY´IN 7 MEDDELİK YOL HARİTASI

 
Transfer rotasını çizen Galatasaray´ın izleyeceği 7 maddelik yol haritası şöyle: Garry Rodrıgues 15 milyon Euroluk teklif geldiği anda satılacak. Mahmud ´Trezeguet´ Hassan Rodrigues´ten gelen paranın 5 milyon Euro´su Trezeguet için kullanılacak. Yuto Nagatomo, için Inter´e Şampiyonlar Ligi´ne kaldığı için Felipe Melo transferinden 500 bin Euro gelecek. Inter´in Nagatomo için istediği 3 milyon Euro da 2,5 milyon Euro´ya düştü. Lıonel Carole ve Cavanda ise, Nagatomo transferinde kullanılmak üzere bütçe oluşturmak için satılacak. Emre Mor, için Celta Vigo yüksek bonservis istediğinden kiralanma yoluna gidilecek. Ahmed Musa transferinde ise Emre Mor gibi onun da bonservisi el yakıyor. Kiralama yöntemi kullanılacak.

 
HAKAN CANBAZOĞLU´NUN ALTYAPI KONTENJANINDAN GERİ ÇAĞIRILMASI PLANLANIYOR

 

Şampiyonlar Ligi için kadroya kısıtlama getirilmesi bekleniyor. Bu yüzden de 2 kişilik altyapı kontenjanına transfer yapılacak. Listedeki isimler şunlar: Efecan Karaca (Alanyaspor) Sadık Çiftpınar (Yeni Malatyaspor) ve Hakan Canbazoğlu ( Büyükşehir Belediye Erzurumspor). Galatasaray, eski sporcusu olan ve Arda Turan gibi daha birçok ünlü isimle Galatasaray altyapısından yetişen Hakan Canbazoğlu´nu geri almayı planlıyor. (GÜNEBAKIŞ)  

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler