Hakan Kutlu'nın korkak futbolu galibiyetten etti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 10.02.2024 23:52:00
Hakan Kutlu'nun maç sonu açıklamaları, 'biz başka maçı mı izledik?'diye sordurdu...
Hakan Kutlu'nın korkak futbolu galibiyetten etti

RADARHABER  ERZURUM
Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında Altay, konuk ettiği Erzurumspor FK ile golsüz berabere kaldı. 4 Haftalık bir yenilmezlik serisi bulunan Erzurumsporda Hakan hıo'canın kaybetme korkusu ile sahaya yansıttığı oyun kurgusu ve korkak futbol mutlak kazanmamız gereken maçta mavi beeyazlı takımı galibiyetten etti. Devre arası birçok futbolcusu başlka takımlara gitmiş, fotveti olmayan ve çoğunluğu tecrğübesiz gençlvrle sahaya çıkmış bir Altay  karşısında sistemi olmayan bir oyun sahaya yansıtak Hakan Kutlu, kaybetme korrkusu ile korkak futbol oynatınca, iki puan kaçtı. 
 
 
TEPKİLERİN ODAĞINDA HAKAN KUTLU VAR
 
 
Taraftarlar Hakan Kutlu'ya sosyal medyadan tepki gösterip, '' Bu tür kolay maçları kazanamayacaksan fikstür avantajını nasıl iyi kullanacak bu takım. Önce küme düştü gözüyle bakılan  Giresunspor'a korkak futbolla kaybettin, şimdi de bir başka küme düşmüş Altay'a karşı yine sistemsiz ve korkak futbolla takımı galibiyetten ettin. Erzurumspor'un tarihinde korkak futbol hiç olmamıştır. Bu tür kolay maçları kazanamazsan ileride güçlü takımlara karşı nasıl maç kazanacaksın Hakan hoca. Bu nasıl bir futbol mantalitesi?'' şeklinde tepki gösterdiler.  
 
 
MAÇTAN DAKİKALAR
 
 
20. dakikada Erzurumspor’un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta uzak tarafa doğru giden topu Mustafa Yumlu kafayla indirdi. Kale alanı önünde topu kontrol eden Orhan’ın sol çaprazdan sert şutunda direğin dışına çarpan top yandan dışarı çıktı.
 
 
36. dakikada Erzurumspor’un sol kanattan kullandığı uzun taç atışında savunmanın uzaklaştıramadığı topa Mustafa Akbaş çaprazdan ayağının üstüyle sert vurdu, savunmadan seken top kornere çıktı.
 
 
64. dakikada sağ kenardan kullanılan köşe vuruşunda Kuban ceza sahası içinde kafa vuruşunu yaptı ve top üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.
 
 
85. dakikada Erzurumspor’un sağ kenardan kullandığı kornerde savunmadan seken topa arka direkte Eren Tozlu kafayı vurdu, direğe çarpan top oyun alanına döndü.
 
 
Hakemler: Burak Olcar, Abdülhamit Söyler, Onur Gülter
 
 
Altay: Ozan Evrim Özenç, Salih Sarıkaya, Sefa Özdemir, Kuban Altunbudak, Caner Baycan (Erdem Özcan dk. 69), Özgür Özkaya, Ceyhun Gülselam, Murat Berkan Demir, Eren Erdoğan (Murat Uluç dk. 90+3) Mehmet Gündüz (Yusuf Tekin dk. 90), Nurettin Küçükdeniz (Enes Yetkin dk. 69)
 
 
Yedekler: Ulaş Hasan Özçelik, Tugay Gündem, Mehmet Onur Yıldız, Arda Gezer, Enes Öğrüce
 
 
Teknik Direktör: Cüneyt Biçer
 
 
Erzurumspor FK: Mehmet Göktuğ Bakırbaş, Mustafa Akbaş, Ufuk Budak (Mikhael Rosheuvel dk. 27), Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Süleyman Koç, Sefa Akgün, Özgür Sert (Hasan Batuhan Artarslan dk. 46), Muhammed Furkan Özhan, Eren Tozlu, Celal Hanalp (Herolind Shala dk. 67)
 
 
Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Cengizhan Bayrak, Yakup Kırtay, Alican Özfesli, Muhammed Emin Yavaş, Mustafa Gürkan Varlık, Hüseyin Mevlütoğlu
 
 
Teknik Direktör: Hakan Kutlu
 
 
Sarı kartlar: Süleyman Koç, Eren Tozlu (Erzurumspor FK), Kubat Altunbudak, Murat Berkan Demir (Altay)
 
 
CÜNEYT BİÇER: 1 PUAN BİZİM İÇİN DEĞERLİ”
 
 
Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Erzurumspor FK beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, "Öncelikle aldığımız 1 puan bizim için değerli, oyuncularımın gösterdiği mücadele bizim için en az 1 puan kadar önemliydi” dedi. Biçer, “Oyunun içinde kazanan, oyunun sonunda kazanılmış bir puanın sayısal değerinden daha değerli olan oyuncu bu genç oyuncu grubunun bunu alabilecek, yapabilecek cesareti ve oyun anlayışıyla beraber yüreği göstermesi. Her geçen gün biraz daha iyisini yapabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmayı gayret gösterecekler. Başlangıç itibarıyla ilk 5-10 dakika içerisinde bir telaşımız var. Verdiğimiz direkten dönen bir pozisyon var. Yerleşimle ilgili yaptığımız bir hatadan dolayı oldu. Ondan sonra oyun genelinde ikinci bölge savunma pozisyonu takımı olarak doğru yerleşerek oynamaya çalıştık. Hafta içinde de bunu çalışmıştık. Büyük bir yüzdeyle bu başarılı olduğunu düşündük. O arada kazanabileceğimiz duran toplar ve arkaya rakibin boşluk noktalarında kenar bölgelerinden belirli noktada bulabileceğimiz pozisyonlarla sonuca gitmeyi istediğimiz bir yapımız vardı. Bir iki pozisyon buralarda da olduk ama sonlandıramadık. Geneline baktığımızda bizim genç oyuncu grubumuz yürekli şekilde mücadele ediyor. Hedefimiz bugünü kaybetmeden geleceği inşa etmek. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Temelinde de bir oyun kültürüyle, bir yeni bir yapıyla bu oyuncu grubunu geleceğe de
inşa edecek şekilde hazırlamak istiyoruz” diye konuştu.
 
 
HAKAN KUTLU ALDIĞI 1 PUANLA MUTLU

 

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, resmi olmasada küme düşmüş gözü ile bakılan bir çok önemli oyuncusu devre arasında başka takımlara gitmiş Altay karşısında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyleyerek şaşırttı. Altay beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmayı çok istediğimiz bir maçtı. Karşımızda da çok isteyen, çok koşan genç bir takım vardı” diyen Hakan Kutlu, taraftarlara, '' biz başka maçı mı izledik'' dedirtti. Kutlu,  “Girdiğimiz gol pozisyonları var, iki tane topumuz direkten döndü. Buna karşılık rakibimizin duran toptan oluşan direkten dönen bir topu var. 3-4 tane çok net pozisyonumuz vardı. Golü bulsak maçın ilerleyen dakikaları bizim için çok daha kolay olabilirdi. Ama bu tip maçlarda golü bulamadıkça rakibin direnci artıyor. Altay gibi takımların özellikle böyle genç çok koşan, çok isteyen takımlara karşı, bir puan deplasmanda bakıldığı zaman kötü değil. Şimdi önümüzde çok önemli bir Adanaspor maçı var. Ona güzel bir şekilde hazırlanıp sahamızda yenmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler