Halı sahanın şampiyoru Erzurum Lisesi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 29.05.2013 15:24:00
81 ilde düzenlenen Lise ve Üniversiteli Gençler Nike Halı saha Ligi sona erdi.Erzurum'un şampiyonu, Erzurum lisesi oldu.
Halı sahanın şampiyoru Erzurum Lisesi

RADARHABER / ERZURUM

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu ile tarafından 2013’yılında 81 ilde düzenlenen Lise ve Üniversiteli Gençler Nike Halı saha Ligi sona erdi. Erzurum’da 35 takımın katıldığı ve büyük çekişme içerisinde geçen maçlar, Fenerbahçe Futbol Okulu Tesisleri’nde oynandı.

ERZURUM LİSESİ ŞAMPİYON

Final maçında Erzurum Lisesi ile İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen maçı 4-1 kazanan Erzurum Lisesi şampiyon oldu. 15-18 yaş kategorisinde yapılan maçların finalinde Erzurum Lisesi ile İmam Hatp Lisesi karşılaşırken maçı Mustafa Özdemir yönetti. Maçı Ali, Muammer, Kenan ve Göktuğ’un golleriyle 4-1 kazanan Erzurum Lisesi şampiyon oldu. İmam Hatip Lisesi’nin golünü Talha kaydetti. Yeşil-beyazlı takımda Şaban ise kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçlar sonrasında şampiyon olan Erzurum Lisesi’ne, ikinci olan İmam Hatip Lisesi ve üçüncü olan Spor Lisesi’ne kupaları verildi.

İSTANBUL'DA ERZURUM'U TEMSİL EDECEKLER
Fenerbahçe Futbol Okulu’nda yapılan final maçını Erzurum GHSİM Müdürü Vekili Şinasi Polat, Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Fenerbahçe Futbol Okulu yöneticileri Naci Büyüksünnetçi, Adnan Çoban, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Temsilcisi Turan Ağar ile Spor Koordinatörlüğü görevlilerinden Yaser Taşkesenlioğlu ve Ferhat Doğuş Aygün de izledi. Turnuvada şampiyon olan Erzurum Lisesi, Erzurum’u İstanbul’da yapılacak olan Nike Halı Saha Ligi Türkiye finallerinde temsil edecek.

 

Etiketler : Erzurum, halı, lig,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler