Hüseyin Üneş: Hakkımızı helal etmiyoruz

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 12.04.2019 09:34:00
B.B Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, hakem hatalarına isyan etti:
Hüseyin Üneş: Hakkımızı helal etmiyoruz

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Spor Toto Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kulüp başkanı Hüseyin Üneş, hakemlere ver yansın ederek, haklarını helal etmeyeceklerini söyledi. Üneş, “Bu u sezon Arda Kardeşler, Hüseyin Göçek, Halil Umut Meler, Mete Kalkavan, Özgür Yankaya gibi hakemler hem puanlarımızı hem de paralarımızı çaldı. Bir şehrin kaderi ile oynadılar. Erzurumlular olarak hakkımızı gasp eden hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz. Erzurumspor’un hakkı hakkımızı yiyen hakemlere haram olsun” dedi.

 

‘‘ÇOK TALİHSİZ MAÇLAR OYNADIK’’

 

“Mağdur edebiyatı yapmayı sevmem” diyen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, bu sezon geride kalan 27 haftada çok talihsiz maçlar oynadıklarını ve hakem hataları ile hem çok puan kaybettiklerini hem de maddi anlamda kayıp yaşadıklarını söyledi. Üneş, “Mağdur edebiyatı yapmayı sevmiyorum. Biz günü geldiğinde kötü futbolumuzu da eleştiriyoruz. Futbolcuları, teknik heyeti sorguluyoruz. Bu için iç meselemiz. Ama bu sezon hakem hatalarından hakikaten bunaldık. Süper Ligde lobisi en zayıf takım olarak bizi gördükleri için hakemlerin gazabına uğrayan hep biz olduk. Biz kimsenin hakkını alın bize verin, demiyoruz. Hakemler hep adil olsunlar, dedik başka bir şey demedik. Ama bugüne kadar hakemlerin seçtiği günah keçisi Erzurumspor oldu. Üç gün önce Dubai’de VAR eğitimine katılan ve tatil yapan Hüseyin Göçek, döndüğünde Başakşehir-Fenerbahçe maçını yönetiyor. Dönüyor Riva’da, VAR hakemi olarak Alanya-Erzurum maçında, diyor ki, Rakip Erzurum penaltıyı çalalım gitsin. Mete Kalkavan da alakası olmayan pozisyonda penaltı veriyor, Erzurum’un aleyhine…”

 

ALANYA – ERZURUM MAÇI…

 

Başkan Üneş, 1968 yılından beri Spor Toto Süper Ligde ilk yarıda dört penaltı kararının verildiği tek maçın Alanya-Erzurum maçı olduğunu belirterek, “Rakibe üç, bize bir penaltı kararı veriliyor. Puanlarımız çalınıyor. Haklarımız gasp ediliyor. Son olarak Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük, Halil Umut Meler skandalı ile karşılaştık. Zorbay Küçük’ün bu sezon Süper Ligdeki ikinci maçı Kasımpaşa-Erzurum müsabakası. Dönüp MHK’den Mustafa Çulcu’yu arıyorum. Şikayet ediyorum. Kendisi bana diyor ki, ‘Alanya maçında size elimizdeki en iyi iki hakemi görevlendirdik, onlarda sizi yaktılar’ dedi. Mete Kalkavan ile Hüseyin Göçek’in bizi nasıl yaktığını herkes gördü” diye konuştu.

 

Yorumcu Ahmet Çakar’ın de dediği gibi Erzurumspor’u bu sezon hakemlerin boğduğunu belirten Üneş, “Bu hakem hatalarından sonra acaba hangi hakem gelip bize lime lime doğrayacak, endişesini yaşıyoruz. Hakemlere olan inancımız, güvenimiz kalmadı” dedi.

 

‘‘LİGDE KALACAĞIZ’’

 

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, filmin sonunu bekleyip göreceklerinin altını çizerek, kalan 7 maçtan en iyi sonuçları alıp, ligde kalacaklarını söyledi. Üneş, “Filmin sonu ne olacak bekleyip göreceğiz. Karşımıza çıkan herkesi yenip bu ligde kalacağız. Özgür Yankaya’ya sesleniyorum. Erzurumlu birisini görünce yolunu değiştirsin. Halil Umut Meler’e, Hüseyin Göçek’e, Özgür Yankaya’ya, Mete Kalkavan’a, Zorbay Küçük’e ve hakkımızı yiyen diğer hakemlere Erzurumspor ve Erzurumlular adına hakkımı helal etmiyorum. Hakkımız haram olsun, onlara…” diye konuştu.

 

Süper Ligde en iyi seyirci ve taraftar ortalaması ile maç oynayan takımların ilk sıralarında geldiklerine işaret eden BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, “Türk futbolu zaten yerlerde sürünüyor. Buradan sesleniyorum, Erzurumspor düşerse Türk futbolu küme düşer. Eksi 15-20 derece soğukta, batıda stada 15-20 bin taraftar çekin de göreyim sizi. Ama bu şehrin fedakar, cefakar insana geliyor maça, tribünleri dolduruyor” dedi.

 

Taraftarın ve camianın BB Erzurumspor’dan umudunu kesmemesini isteyen Başkan Üneş, “Bu takım ligde kalacak. İnancımız tam. Geçtiğimiz sezon tarih yazan, bu takım ikinci bir destanı yazacak. Benim taraftarlarımızdan isteyim, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tribünleri doldurarak, lig sonunda yaşayacağımız zafere ortak olsunlar” şeklinde konuştu.

 

Asbaşkanlardan Ömer Düzgün ve Alt Yapı Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Güney, Basın Sözcüsü Ahmet Dal ile yönetici Muzaffer Şahin’in de hazır bulunduğu basın toplantısında hakem hatalarıyla yaşadıkları sıkıntıları görüntülerle anlatan Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Eminevim’den sonra ikinci bir sponsorluk anlaşmasını da mutlu sonla bitirmek üzere olduklarını söyledi. Üneş, “2 Milyonluk sponsor anlaşmamız tamam, yüzde 90 bitti. Ancak imzaları attıktan sonra sponsorumuzun ismini açıklayacağız” dedi.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler