
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
İtalya'dan Anadolu’nun zirvesi Erzurum'a
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 26.06.2019 13:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
İtalya Bayan Yüzme Milli Takımı, Güney Kore’de yapılacak olan Water Open’a Erzurum’da hazırlanıyor. Coach Fabrizio Antonelli yönetimindeki Çizme’nin bayan kulaçları, Dadaşlar Diyarına hayran kaldı. İtalyanlar, 2020 Yaz Olimpiyatlarına hazırlanmak içinde adres olarak Anadolu’nun zirvesini seçti. Avrupa’nın şehir merkezindeki tek yüksek irtifalı tam Olimpik Yüzme Havuzu olma özelliğini elinde bulunduran Erzurum Tam Olimpik Yüzme Havuzu, yüksek irtifa kampı için adeta Avrupa’nın 1 numaralı yüzme havuzu konumunda. Türk Milli yüzücülerin yanı sına dünya ve Avrupa’nın birçok ülkesi de yüksek irtifa yüzme kampları için Erzurum’u tercih ediyor. Bugüne kadar Hollanda, Almanya, Rusya ve Azerbaycan ile daha bir çok yabancı ülkeden gelen sporculara kapılarını açan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün tam olimpik yüzme havuzu, bugünlerde de İtalya Bayan Yüzme Milli Takımını ağırlıyor. Çizme’den gelerek Anadolu’nun zirvesinde yüksek irtifa yüzme kampı yapan İtalyanlar, halinden çok memnun. Coach Fabrizio Antonelli yönetiminde Erzurum’da kampta bulunan İtalyan yüzücülerden Rachele Broni, Arianna Brıdi, Martina Dememme, Samantha Arevalo ve Carolina Jouisse, Güney Kore’de yapılacak olan Waten Open Yüzme Yarışlarına hazırlanıyor.
Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı seansta antrenman yapan İtalyan sporcular, adeta yüzme havuzundan çıkmıyor. Günde altı saat suda kalan İtalyan yüzücüler, Coach Fabrizio Antonelli yönetiminde mutlak şampiyonluk parolası ile yüksek irtifa yüzme kampı yapıyor. Yerli ve yabancı sporcuların gözdesi olan Erzurum GSİM Tam Olimpik Yüzme Havuzu, bugüne kadar Erzurum’a gelen diğer yabancı konuklar gibi İtalyanları da büyülediİ. Avrupa’da şehir merkezinde 2000 metre rakımda tek olimpik yüzme havuzunun Erzurum’da bulunması, yüksek irtifa kampları konusunda Avrupa’da tüm gözlerin Erzurum’a çevrilmesine neden oldu. Haftanın yedi günü dolup taşan ve ‘Erzurum’un denizi’ olarak adlandırılan tam olimpik yüzme havuzu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nında gurur duyduğu tesisler arasında yer alıyor.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...