Kamp Merkezi otoriterlerin gündeminde

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 11.11.2013 22:09:00

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye’nin futbol kamp merkezlerini yöneten şirketlerin CEO’larını ağırladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sportif yatırımları arasında yer alan Kayakyolu Yüksek İrtifa Spor Kamp Merkezi futbol otoritelerinin gündemine yansıdı. Başkan Ahmet Küçükler’in Olimpiyat Kent Erzurum’u futbol turizm merkezi yapma çağrısına ilk destek Trabzonspor Futbol Kulübü’nden gelmişti. Bu kezde Xanadu oteller zincirinin daveti üzerine şehre gelen spor heyeti, Büyükşehir’in futbol kamp merkezinde gezi ve incelemede bulundu. Xanadu Snow White Oteli’nin sahibi ve ETF Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen’in mihmandarlığında kente gelen futbolun CEO’ları Tevfik ve Faik Ersoy, Ferit Turgut, Recep Şamil Yaşaran ve Arif Güzoğlu ziyarette Başkan Küçükler’den bilgi aldı. Xanadu Otelleri Genel Koordinatörü Yusuf Hacısüleyman, Xanadu Snow White Oteli Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı, İdari İşler Müdürü Ömer Akca ve Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Antrenörü Kemal Coşkun’un da iştirak ettiği görüşmelerde Erzurum’un Doğu’daki futbol turizminde bir marka olacağı konusunda fikir birliğine varıldı.

“FUTBOL KAMP MERKEZLERİNDE BİR ÜS OLACAĞIZ”
Başkan Ahmet Küçükler, futbol otoritelerini kentte ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Projenin amacına ulaşmasına ramak kaldı” diyen Küçükler, şunları söyledi:
“Milli takımın patronu Fatih Terim, Trabzonspor Futbol Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve şimdide futbol sektörünün CEO’larından söz aldık. Biz iddia ediyoruz; Futbol kamp merkezlerinde bir üs olacağız. Başkanlık makamında yaptığımız görüşme çok olumlu geçti. Futbol kamp merkezlerinin patronlarıyla fikir teatisi yaptık. Bu görüşmeye katkıda bulunan ETF Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen’e teşekkür ediyorum. Antalya’da kurdukları şirketlerle kenti futbol şehri yapan futbolun otoriteleri Erzurum’un iklim avantajını kullanarak sportif bir yatırım yapmamızı sağlayan düşüncemizi çok beğendiler. İnşallah önümüzdeki yıl futbolun devlerini ağırlayan bir kent olacağız.”

Etiketler : Erzurum, kamp, otorite,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler