Karate semineri büyük ilgi gördü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 06.05.2013 14:05:20
Hafta sonunda Erzurum’da karate antrenörlerine, hakemlere ve sporculara yönelik Karate Eğitim Semineri verildi.
Karate semineri büyük ilgi gördü

RADARHABER – ERZURUM

Hafta sonunda Erzurum’da karate antrenörlerine, hakemlere ve sporculara yönelik Karate Eğitim Semineri verildi. Karate Eğitim Seminerine katılım bir hayli yoğun oldu. Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Eğitim kurulu ve Karate 7. Bölge Başkanı Ahmet Çelebi tarafından organize edilen Karate Eğitim Semineri Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Cumartesi ve Pazar günü yapılan seminerlerde önce Antrenör ve Hakemlere ardından da sporculara eğitim verildi. Karate Eğitim Seminerine 300’ün üzerinde sporcu katıldı. Seminere Karate Federasyonu Eğitim Kurulu’ndan Kasım Demir, Adnan Şamdan ve Özcan Köksal eğitmen olarak katıldı. Üç isimde karatedeki bilgilerini ve tecrübelerini Erzurum’daki karatecilere aktardı.

AİLELER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Türkiye Karate Federasyonu 7. Bölge Temsilcisi Çelebi, “Karate Eğitim Seminerimizi Yakutiye Spor Salonu’nda yaptık. İki gün süren eğitim seminerinde sporcularımızın bilgileri pekiştirildi. Çok yararlı bir seminer oldu. Hakemlerimize, Antrenörlerimize ve sporcularımıza bilgi ve tecrübelerini aktarak hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Erzurum’da sıcak bir hafta sonu olmasına rağmen, ailelerin ve spor severlerin karate eğitim seminerini renklendirdikleri içinde mutlu olduklarını belirten Çelebi, Karate Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Karate Eğitim Semineri’ne katılan tüm sporcuları, antrenörleri ve hakemleri kutladı.

ÇELEBİ’DEN SEMİNER EĞİTİCİLERİNE PLAKET

Karate camiasının bilgilerinin pekiştiği Eğitim Seminerine katılan eğiticilere plaket verildi. Karate 7. Bölge Başkanı Ahmet Çelebi tarafından plaket verilen karate hocaları, Erzurum’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. Kasım Demir, Adnan Şamdan ve Özcan Köksal, “Ezurum’da gerçekten güzel iki gün geçirdik, Karate Teknik Kurul Üyemiz Ahmet Çelebi bize en iyi şekilde ev sahipliği yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, Spor Şube Müdürü Bülent Tilködöğen, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile bir çok kamu kurum müdürü de Karate Eğitim Seminerini izledi. Karate Eğitim Semineri sonrasında katılımcılara sertifika verildi.

Etiketler : spor, karate, plaket, aile,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler