SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
KUDAKA ve GHSİM Erzurum için el ele verdi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 30.11.2013 08:13:00 |
KUDAKA, Erzurum’un spor turizmi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne destek vermeye devam edecek.

RADARHABER / ERZURUM
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı(KUDAKA), Erzurum’un spor turizmi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne destek vermeye devam edecek. KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, Dağcılık Antrenörü Çetin Bayram ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’u makamında ziyaret etti. Arısoy’a yeni görevinde başarılar dileyen Özmen, KUDAKA olarak Erzurum’un spor turizmi için, Erzurum GHSİM’nin projelerine destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Antalya’nın kış mevsiminde futbol takımları için kamp merkezi olduğunun altını çizen KUDAKA Genel Sekreteri Özmen, Erzurum’unda yapılan tüm çim sahaların bitmesi ve tesislerin tamamlanması durumunda Erzurum’un da Yaz Futbol Kampları için bir merkezi haline geleceğine inanıyorum” dedi.
ARISOY:KUDAKA’NIN DESTEĞİNDEN MUTLU
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendisine teşekkür etti. Arısoy, “KUDAKA’nın yatırımlarımıza ve projelerimize destek vermesi ve katkı sunması bizim için çok büyük bir avantaj. İnşallah KUDAKA’nın destekleri ile Erzurum’un ve Türk sporunun beklediği sahalar ile tesisler tamamlanacak, Erzurum’a onlarca takım kamp yapmak için gelecek. Günümüzde futbol artık çok önemli bir sektör olmuş durumda. Bizde bunun getirilerini çok iyi değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...