Maraton tribinüne o kahramanın ismi verildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 10.08.2016 09:24:00

RADARHABER / ERZURUM
 
Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı (ÖKK) ele geçirmeye çalışan darbeci General Semih Terzi’yi alnından vurarak öldürerek, darbe girişimini engelleyen Niğdeli Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in ismi 23 Bin 700 seyirci kapasiteli Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nın maraton bölümüne verildi. 
 
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, kahraman şehidimizi rahmet ve minnetle andığını belirterek, "Ülke olarak kendisine çok şey borçluyuz. Ölümü göze alarak Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir kahramanlığa imza atmıştır" dedi.
Astsubay Ömer Halisdemir,’in 15 Temmuz gecesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en seçkin birliklerini barındıran Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zeki Aksakallı’nın yaveri Kahraman Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, 1. Özel Kuvvetler Tugay Komutanı olan darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi alnının ortasından vurarak, darbe girişimini engellediğini ifade etti.
 
'MARATON TRİBÜNÜNE ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR İSMİNİ VERDİK'

Demirhan daha sonra şunları kaydetti; "Kahraman askerimiz daha sonra FETÖ/PDY’ci teröristler tarafından şehit edilmişti. Kahraman Şehit Ömer Halisdemir sayesinde hayati öneme sahip ÖKK, devletimizin idaresinde kalmış ve darbecilerin büyük oranda direnişi kırılarak olayın seyri değiştirilmişti. Bu Nedenle Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir’in ismini unutmayacağız, unutturmayacağız. Erzurumlu hemşehrimiz Kahraman Paşamız Zeki Aksakallı’nın da ismi unutulmayarak yaşatacağız. 23 Bin 700 seyirci kapasiteli Tarihi Kazım Karabekir Stadı’nın Maraton Bölümüne Şehit Ömer Halisdemir’in İsmini verdik."
 
"SEZON AÇILIŞINDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ANACAĞIZ'
Spor Toto 2 Lig 2016-2007 sezonunu 19 Ağustos’ta Hatayspor ile özel karşılaşma yapılacağını, maçın ardından Kuran-ı Kerim okutularak şehitleri anma töreni düzenleneceğini belirten Başkan Av. Demirhan, 15 Temmuz un darbeler tarihini ters yüz eden tarih olduğuna vurgu yaparak , ’’Açılışımızı İstiklal Marşı ve 15 Temmuz darbe girişiminde verdiğimiz 240 şehidimiz anısına Kuranı-Kerim okutacağız. Kahramanlık destanı yazan 240 şehidimizle bu hainler, alçaklar, bu vatanı düşüremediler. Yine kahramanca destan yazan 2 bin 200'e yakın gazimiz de elhamdülillah bu millet bu zalimlerin, bu alçakların karşısında kahramanlar olarak, şehitler olarak yeniden bir tarih yazdılar. Şehitlerimiz demokrasi dediler, şehitlerimiz vatan dediler. Biz de, BB Erzurumspor Kulübü olarak 2016-2017 sezon açılışımızı Kur’an-ı Kerimtilavetleriyle kahraman şehitlerimizi anacağız. Gazilerimize Rabbimden şifalar dileyeceğiz. Geleceğe de böyle yürüyeceğiz."
 
"LİGDE ERZURUMSPOR RÜZGARI ESECEK'
3. Lig Şampiyonluğunun ardından 2016-2017- 2. Lig sezonunda BB Erzurumspor’a kariyerli futbolcuların transferler yaparak hedeflerinin İkinci Lig’de şampiyonluk olduğunu açıklayan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, " Teknik Direktörümüz Ahmet Yıldırım, futbolcularımız, yardımcı hocalarımızla birlikte başarılı bir kamp dönemi geçiriyoruz. Son olarak Katar Lig Takımını 3-0’lık bir skorla yenerek birlik, beraberlik içinde motive olduk. Kariyerli futbolcularımızla Lige çok iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Başta Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’in destekleri ile verdiğimiz ‘şampiyonluk’ sözünü 2. Lig’de başarı göstereceğiz. Başarılı kamp dönemi geçiren Teknik Direktörümüz ve Oyuncularımızı yürekten kutluyorum." diye konuştu.
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler