Mavi Beyazlılar, hem enerji hem de güç depoluyor…

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 11.07.2019 12:16:00
B.B Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını, dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.
Mavi Beyazlılar, hem enerji hem de güç depoluyor…

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

B.B Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını, dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Mavi Beyazlı futbolcular, önce tesislerde teknik ve taktik çalıştı, sonra ise salonda kuvvet çalışması yaptı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, taktik antrenmanında bol bol not aldı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor, yeniz sezon 1. Kamp dönemini, kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

 

MUZAFFER HOCA BOL BOL NOT ALIYOR

 

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde gündüz sahada, gece ise salonda çalışan mavi beyazlı futbolcular, bol bol enerji ve güç depoluyor. Takıma yeni katılan 4 yerli oyuncunun da katılımı devam eden antrenmanlar, yoğun tempoda sürüyor. Gündüz açık ve güneşli havada enerji depolayan futbolcular, Muzaffer hocanın direktiflerini harfiyen yerine getirmek için ter döküyorlar. Teknik ve taktik çalışmasına katılan futbolcular, ayağa pas, düz koşu ve kendi aralarında maç yapıyorlar. Bazı futbolcular zaman zaman kendi aralarında şakalaşmayı da ihmal etmeyerek antrenmanlara renk katıyorlar.

 

 

 

SALONDA GÜÇ DEPOLUYORLAR

 

Gündüz ve akşam olmak üzere bazı günler çift antrenman yapan B.B Erzurumsporlu futbolcular, dünkü antrenman programının akşam bölümünde fıtness salonunda çalıştılar. Ağırlık kaldırıp, pedal çevirerek ve koşu bandında koşarak güç depolayan futbolcular, aynı zamanda da ter antrenmanı yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüler. Oldukça neşeli bir ortamda geçen antrenmanlar boyunca, teknik patron Muzaffer Bilazer ile futbolcular arasındaki kaynaşma dikkatlerden kaçmıyor. Bazı futbolcular ise salon antrenmanının sonunda Erzurumspor’un deneyimli foto muhabiri Cem Bakırcı’nın objektifine poz vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.     

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler