Mavi Beyazlılar Soğukta İdman Yaptı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 09.12.2015 11:00:00

RADARHABER / ERZURUM

Spor Toto 1. Lig’de ilk yarının son maçını Manisa Turgutlusspor ile oynayacak olan mavi-beyazlılar,dondurucu soğuk havada Kulüp Tesisleri'nde idman yaptı. Taraftarların rahat olmasını isteyen Teknik Direktör Besim Durmuş,’Liderliği bırakmayacağız.’ dedi. 

‘SAHAMIZDAKİ MAÇLARI KAZANMIŞ OLSAYDIK, KARNAVAL YAŞAYACAKTIK’
İHA’ya özel açıklamalarda bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş,‘Ligin son maçını Turgutluspor ile oynayacağız. Bütün oynadığımız takımlara baktığımızda hem oyun karakteri hem sahadaki davranışımız itibari ile yani ilk yarı 36- 40 puanla bitirmeyi hedefliyorduk. En kötüsü geride kaldık, 2-3 ve 6 puanlı olarak özellikle son haftalarda iyi oynayıp alamadığımız ve berabere bitirdiğimiz maçlar ve mağlup olduğumuz iki hafta var. Berabere kaldığımızı maçları taraftarlarımızın desteği ile iyi oynadık. Lider bitirebilirdik, yine lider bitirme fırsatımız var. Geriye döndüğümüzde hatalarımızdan ders çıkarıp hem eksik yerleri hemde ikinci yarıya BB Erzurumspor camiası olarak bu ligden inşallah şampiyon çıkacağız. Buna kesin inanıyoruz. Ligin son hafta sonu çıkacağımız müsabaka son derece önemli kritik maç olacak. İyi konsantra olup kazanarak dönmek istiyoruz. O konsantreyi sağlamak zorundayız. Benim üzüntüm bu hafta Tiresspor maçında iyi oynayan futbolcularımız moral ve motive açısından inanılmaz taraftar desteği vardı. Kendi sahamızda kazanmış olsaydık karnaval yaşayacaktık. Nasip olmadı' dedi.

‘DÖRT HAFTA DA 10 PUAN KAYBETTİK’
Futbolda bazen şansın yer tutmadığını ifade eden Teknik Direktör Durmuş,’Bu gün 1. Lig’deki takımlarımızı görüyoruz. Bazen olmadı olmuyor, şanssızlık ta var. 18 maç var 36 puan boş duruyor. Şu an BB Erzurumspor puan kaybetti fakat rakiblerimiz de en az bizim kadar puan kaybetti. Biz dört hafta da 10 puan kaybettik, 5’ini akmış olsak 5 puan farklı liderdik. Kaybedilmiş bir şey yok daha çok kenetleneceğiz.’ Diye konuştu.

‘İKİNCİ YARIYA ÜÇ FUTBOLCU KARARI’
BB Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda takımın bir süt lige taşınmasında emek sarf edecek yeni başlayacak futbolcuları mavi-beyazlı takımın renklerine katacaklarını açıklayan Durmuş,’ Tabii ikinci yarıda takıma en az üç futbolcu takviyesi yapacağız. İkinci yarı takım derinliğini bizim mücadele gücümüzü yukarı çekecek birkaç oyuncuyu hem destek hemde başarıya katkısı olması açından iyi olacak. Forevet, savunma, orta savunma yönünde çok iyi değerlendireceğiz. Şimdi daha güçlendik, BB Erzurumspor yere daha güçlü ve sağlam basıyor.” Dedi.

ANTALYA KAMP 15 GÜN
Turgutluspor maçından sonra, ligin ikinci yarısında Yeşil Bursaspor ile deplasmanda oynayacaları maç öncesi futbolculara bir haftalık izinin verileceğini kaydeden Besim Durmuş, sözlerini şöyle tamamladı; ‘Turgutluspor maçının ardından futbolcu ve teknik heyetin bir haftalık izinlerinden sonra 15 gün süreyle Antalya’da kampa gireceğiz. Bu sürece ve takıma yeni katılacak oyuncu kardeşlerimizle, hazırlanmış olacağız. Camia ayla, medyamızla ile teknik yönetim ile fedakar taraftarlarla şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.’

Etiketler : Erzurum, idman, Manisa, soğuk,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler