Mehmet hoca neden ayrıldığını açıkladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 05.03.2019 15:27:00
Mehmet Özdilek, düzenlediği basın toplantısında bazı yöneticilerle aralarında yaşadıkları...
Mehmet hoca neden ayrıldığını açıkladı

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

 

B.B Erzurumspor’da Galatasaray maçında alınan beraberlik sonrası yönetimler konuşarak karşılıklı anlaşarak görevi bırakan Mehmet Özdilek, düzenlediği basın toplantısında bazı yöneticilerle aralarında yaşadıkları inanç ve güven eksikliğinden dolayı görevi bırakma kararı aldığını söyledi. Mehmet hoca, ‘‘ istatistikler yalan söylemez’’ diyerek te takımda görev yaptığı sürece başarılı olduğunu iddia etti. Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen B: Erzurumspor eski teknik direktörü Mehmet Özdilek, bazı yöneticiler tarafından inanç ve güven eksikliği gördüklerini ve bunun sonucunda ayrılık kararı aldıklarını söyledi. 

 

‘‘İNANÇ VE GÜVEN KONUSUNDAKİ EKSİKLİĞİ GÖRDÜK’’

 

B.B Erzurumspor taraftarına özellikle teşekkür ettiğini ifade eden Özdilek, “Dün itibari ile bir ayrılık yaşadık. Yönetim içerisinde ki bazılarının inanç ve güven konusunda ki eksikliğini gördük. Bu hassas dönemde bu tavrın hem bizlere hem de camiaya zarar vereceğini düşündüğümüz için ayrılık kararı aldık. Bu süreç içerisinde bizlere destek olan Valimiz Okay Memiş’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beye, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş’e, yönetici arkadaşlarımıza, futbolcu kardeşlerimize, medya mensuplarına ve bizi her koşulda yalnız bırakmayan fedakar Erzurumspor taraftarına teşekkür ediyorum” dedi. 

“İSTATİSTİKLER YALAN SÖYLEMEZ” 


İstatistiksel anlamda takımın başında kaldıkları süre zarfı içerisinde başarılı olduklarını savunan Mehmet Özdilek, “7. haftada BB Erzurumspor’a geldik bugün itibari ile 24. haftada ayrılığımız oldu. 17 haftadır biz buradayız. Bu 17 haftada 4 galibiyet 8 beraberlik 5’de mağlubiyet aldık. 17 maçta 20 puan aldık. Bunu ortalamaya vurduğunuz zaman puan başına 1.18 yapıyor. Dolayısıyla 17 haftalık süreçte sıralama yapınca bu takım 11. sırada yer alıyor. İstatistikler yalan söylemez” dedi.     

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler