Mehmet Özdilek: Öncelikli Amaç...

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 03.01.2019 16:07:00
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un teknik direktörü...
Mehmet Özdilek: Öncelikli Amaç...

RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un teknik direktörü Mehmet Özdilek, transfer konusunda açıklamalar yaptı. 2 forvet transferi yapmak istediklerini söyleyen Özdilek, ayrıca kadroya stoper takviyesi de yapmayı düşündüklerini açıkladı.
 

"BULUNDUĞUMUZ POZİSYONDAN MUTLU DEĞİLİZ"

Mehmet Özdilek´in açıklamalarının satır başları şöyle: ‘‘Ligin ilk yarısını ilk 8 hafta ve daha sonraki süreç olarak ayırmak lazım. İlk 8 haftada biz yoktuk. Beklentinin altında kalan bir Erzurumspor vardı. Sonraki haftalarda ise herkesin takdirini kazanan bir Erzurumspor vardı. Oyunsal olarak iyiyiz ama puan olarak daha yukarıda olabilirdik. Sezon başında yaşanan ön taraftaki sıkıntı maalesef sürdü. Üretmekte sorun yok ama gol atamadık. Bulunduğumuz pozisyondan mutlu değiliz ama bu kadar geriden gelmek de kolay değil. Son maçı bile kazanabilirdik. Zaman zaman şanssızlıklarımız oldu. Genel itibarıyla ligin orta kısmıyla çok da kopuk bir durumda değiliz. İkinci yarıya tedbirlerimizi alıp daha iyi şekilde girmek istiyoruz.


TRANSFER MÜJDESİ: 2 FORVET, 2 STOPER...

Devre arasında almak da göndermek de zor. Türkiye´de kulüplerin ekonomik yapıları da ortada. Sırf almak için almamak lazım. Katkı verecek oyuncuları bünyemize katmak istiyoruz. Bu ligi bilen, ne alacağımızı bildiğimiz oyuncuları bünyemize katmak istiyoruz. Muhakkak bize inanan, güvenen 2 tane forvet oyuncusu almak istiyoruz. Ayrıca 1-2 tane de stoperi kadromuza kazandırmak istiyoruz. Transferleri kampa yetiştirebilirsek birlikte çalışma imkanımız olur. Olmazsa olmaz 4 tane futbolcu transferimiz olacak. Transferde risk almayacağız.


"ÖNCELİKLİ AMAÇ SÜPER LİG´DE KALMAK"

17 yıl sonra lige çıkmak kolay değil. Hazırlıksız çıkılan bir süreç vardı. Sezon başında doğru bir planlama olmaması sıkıntı yarattı ama bunlar geride kaldı. İkinci yarıda biraz daha soğukkanlı olmak gerekiyor. Eksiklerimizi giderirsek, herkesin saygı gösterdiği Erzurumspor devam edecek. Amaç tabi ki Süper Lig´de kalabilmek. En büyük atılım öncelikle bu olacaktır. Kulüplerin ekonomik yapıları ortada. Geçmişe dayalı borcu olmayan bir kulüpten bahsediyoruz. Bu sene ligde kalırsak, gelecek sene çok daha iyi şekilde organizasyon olacaktır.

 
"VAR SİSTEMİ, HAKEMLERİ TEMBELLEŞTİRİYOR OLABİLİR"

 
VAR uygulaması, hakemleri karar verme anlamında biraz tembelleştiriyor olabilir. Verdiğiniz kararda bir tereddüt varsa tekrar gözden geçirme şansınız var. Bu Anadolu takımları açısından önemli. VAR konusunda elbette hatalar olacaktır. İlk defa bu sene uygulanıyoruz. Ben uzun vadede futbol ve Anadolu takımları adına önemli bir güç olduğunu düşünüyorum. Birçok maçta bunun değerini gördük. Her şeyi gidip VAR´a sormak, oyunun heyecanını öldürüyor gibi görünüyor. Hakemlerin de buna alışması gerekiyor. Ben VAR´ın olumlu olduğunu düşünüyorum.

 
ERZURUMSPOR TARAFTARLARINA MESAJI...

 

Müthiş bir taraftarımız ve saha ambiyansımız var. -20´de bile 20 bin taraftar stada geliyor. Böyle bir kültür var. Bu kültürün daha da güçleneceğini düşünüyorum. Erzurumspor taraftarlarıyla ilgili çok güzel bir görüntü var. Bizim itici gücümüz taraftarımızdır. Onların pozitif etkenliği çok önemli. Takımla bütünleşmeleri de örnek gösterilecek bir durum. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takımlarına da inanıyorlar. Ligin ikinci yarısında inşallah onların hak ettiği bir Erzurumspor izlettireceğiz.''

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler