Mehmet Özdilek'ten Forvet Müjdesi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 16.01.2019 14:00:00
Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek...
Mehmet Özdilek'ten Forvet Müjdesi

Sinan AYDIN'ın haberi..

 

RADARHABER / ERZURUM 

 

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Atiker Konyaspor karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi. Kulüp tesislerine bir basın toplantısı düzenleyerek kamp dönemi ve transfer çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Özdilek, ikinci yarının ilk maçı olan Atiker Konyaspor karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi. Özdilek, iç sahadaki tüm maçları kazanmak istediklerini de ifade etti.

 

‘‘MORALLİ BAŞLAMK İSTİYORUZ’’

 

Mehmet Özdilek, ikinci yarıya Atiker Konyaspor maçını kazanarak moralli başlamak istediklerini belirtti. Takımda sakat olmadığını, sadece Kuboluv'un ağır bir hastalık geçirdiğini ifade eden Özdilek, iç sahadaki maçları kazanmayı istediklerini belirten Özdilek, şunları söyledi: "İkinci yarının zorluğunu biliyorum, taraftarın beklentisini biliyorum. Bu takım mücadelenin içinde olacak, her maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Mücadelede en büyük destekçimiz seyircimiz olacak. İlk yarıda takıma gösterdikleri desteği üstüne koyarak aynı şekilde bekliyoruz. Maç cumartesi günü saat 13.30'da. Onların sahayı doldurmasını desteklemesini bekliyoruz. Artık geri sayım başladı artık içerde bütün maçları kazanma odaklı oynayacağız."

 

‘‘ TRANSFER İÇİN YOĞUN ÇABA SARFETTİK’’

 

Transfer dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdilek, "Takdir edesiniz ki eksiklerimiz vardı. İlk devrede bunu gidermek adına ciddi anlamda efor sarf ettik. Yeni başkan ve yönetim kurulu, bizler ama transfer için yoğun çaba sarf ettik. Konuştuğumuz bazı oyuncular gelmekte sıkıntı yarattı. Ekonomik anlamda ciddi rakamlar telaffuz ettiler. Biz transfer edeceğimiz oyuncuları kamp periyoduna sokalım istedik ama bu konuda başarılı olamadık. Birçok kulübün de başarılı olamadığını gördük. Biz kulüp olarak yoğun bir dönem geçirdik. Başkanlık seçimi Ocak ayının 6-7'sini buldu. Transferi yaparken de en büyük amaçlarımızdan bir tanesi oynayan oyuncuları bünyemize katmaktı. İki yeni transferimiz Pierre Kanstrup ve Rashad Muhammed bu anlamda arzu ettiğimiz oyunculardı’’ diye konuştu. .

 

GOLCÜ GELİYOR

 

Açıklaması sırasında Golcü transferinin yakın olduğunu ima eden B.B Erzurumspor teknik Direktörü Mehmet Özdilek, açıklamalarına şöyle devam etti: ‘‘ Transfer çalışmamız yoğun şekilde devam ediyor. Ön tarafa iyi bir golcü, gol yükümüzü hafifletecek bir oyuncuyu bünyemize katacağız. Bu transfer bugün yarın netleşir. Bu transfer bizim olmazsa olmazımız. Akabinde Ocak sonuna kadar transfer süreci var. Bünyemizi uyan, katkı sağlayacak oyuncu olursa takıma katmak istiyoruz." Özdilek, Pierre'nin takımla birlikte çalışmalara katıldığını Rashad Muhammed'in ise bireysel çalışmaların ardından takıma katılacağını belirtti. Tecrübeli teknik adam, her iki oyuncuyu da maç kadrosuna almayı planladıklarını ifade etti. Özdilek, Welliton ile Stancu transferini çok istediklerini ancak gerçekleşmediğini belirtti. Takımdan gönderilecek oyuncu olmadığını kaydeden Özdilek, kadro derinliği için kimseyi göndermeyi düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Ligin ilk yarısında reel bir sıralama olmadığını vurgulayan Özdilek, "Büyük takımlar çok puan kaybettiler ve beklentinin altında kaldılar. İkinci yarı çok farklı olacak" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

TAYLAN ANTALYALI: " TEKLİFLERİ SEZON SONUNDA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

 

Mehmet hocanın ardından basının karşısına çıkan başarılı futbolcu Taylan Antalyalı, Konya maçının öneminin farkında olduklarını söyledi. Taraftar desteğiyle ikinci yarıya üç puanla başlamak istediklerini ifade eden Taylan, "Büyük takımların puan kaybetmesi, ilk yarıyı düşük puanla kapatması ligin dengesini bozdu. Diğer takımlar büyüklerden puan alıyorsa biz de alabiliriz. Ligde çok fazla bir makas açıldığını düşünmüyorum ufak tefek ayrıntılar var. İç sahadaki maçları kazanmak istiyoruz. Burası bizim için büyük bir güç bunun bilincindeyiz. Umarım Konya maçı çıkış maçımız olur, iyi başlarız" dedi. Taylan, devre arasında takımdan ayrılmayı düşünmediğini ancak sezon sonunda kulübün menfaatleri doğrultusunda yönetimle birlikte bir karar alabileceklerini belirtti. Mavi Beyazlı takım, tesislerde yaptığı antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana, iki yeni transferde katıldı.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler