Milli kayakçılar yaz kampında

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 21.05.2013 10:19:00
Başantenör Vosja Bajch, Bine Norcic, Jure Radeleh nezaretinde çalışan milli kayakçılar antrenman atlayışları yaptı.
Milli kayakçılar yaz kampında

RADARHABER / ERZURUM

Gençlik ve Spor Bakanlığı Atlama Kuleleri bugünlerde Kayakla Atlama Yaz Gelişim Kampı’na ev sahipliği yapıyor. Özellikle milli kayakçılar, yarışlar için form tutuyor. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Atlama Kulelerinde Kayakla Atlama Kampı sürüyor. Başantenör Vosja Bajch, Bine Norcic (Rocco) Jure Radeleh (Micca) nezaretinde çalışan kayakçılar. Dün de antrenman atlayışları yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar’ın da izlediği atlayışları, çok sayıda sporcu velisi de izledi. Kayakla Atlama Yaz Gelişim Kampına, Milli takımı sporcularından Faik Yüksel, Muhammed İrfan Çintimar, Samet Karta, Mustafa Öztaşyonar ve daha bir çok sporcu katılıyor. Bu sporcular 70’lik kuleden atlama yaparken, minik sporcularda atlayışlarını 40’lık kulede yapıyor.

ÇİNTİMAR: TESİSLERİMİZDE ÇALIŞMALAR TAMGAZ
Dün gerçekleştirilen Kayakla Atlama antrenman atlayışlarını izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen kampta 30 dolayında minik ve yıldız ve Milli kayakçı atlama eğitimi ve antrenman atlayışı yaptı. Çalışmalar 40 ve 70’lik rampalarda yapıldı. Kayakla atlamada ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcularımızın yanı sıra gelecek vaadeden kayakçılarımız buradaki çalışmaların ardından yurt dışı kamplarına gidecekler” dedi. Çintimar, 2011 kapsamında yapılan buz ve kış sporları tesislerinin faal ve tam kapasite ile çalıştığının altını çizerek, yaz aylarına girmemize rağmen, buz salonlarında ve curling arenada çalışmaların son sürat devam ettiğini söyledi. Çintimar, Buz Pateni halk senaslarınada vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.

Etiketler : erzurum, milli, kayak, atlama ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler