Minderi titreten adamlar MHP'de!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 25.06.2013 18:34:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurumlu güreşçiler yüz güldürmeye devam ediyor. Tüm imkânsızlıklara rağmen dünya ve Avrupa arenasında minderleri titreten Erzurumlu güreşçilere bir yenisi daha eklendi. 
18 Haziran tarihinde Karadağ’da yapılan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda şampiyon olan Eren Dursun Turan’a aynı zamanda eski güreşçilerden olan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya’yı makamında ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zekai Kaya’yı beraberinde babası Erdal Turan, amcaları Kenan ve Özkan Turan ile birlikte ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Eren Dursun Turan’ı partide Erzurum eski Milletvekillerinden Cezmi Polat ‘da tebrik etti.
Türkiye adına Karadağ’da yapılan Yıldızlar Güreş Avrupa Şampiyonası’nda minderi fetheden Erzurumlu güreşçilerden Eren Dursun Turan şampiyon olurken, Muhammet Enes Altun ile Mehmet Erzincanlı da ikinci olmayı başarmıştı. MHP İl Başkanı Kaya, şampiyonu altınla ödüllendirdi. Erzurum’da özellikle yerel yönetimlerin şampiyonlarına sahip çıkamadığını dile getiren Kaya, Erzurum’dan yetişen birçok boksör ve güreşçinin elde ettikleri başarıları rağmen sahip çıkılmadığından dolayı büyükşehirlerde spor hayatlarını sürdürdüğüne dikkat çekti.

Etiketler : Güreş, Erzurum, MHP, minder,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler