Minik Boksörlere Milli davet!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 10.07.2013 14:35:00

RADARHABER / ERZURUM

Şırnak’ta yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda sekiz madalya alarak büyük bir başarıya imza atan Erzurumlu boksörler, Milli takım kampına davet edildi. Genç boksörler başarısını Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar ile paylaştı. 
Erzurumlu boksörler, başarılarını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile paylaştı. Antrenörleri ile birlikte Çintimar’ı makamında ziyaret eden boksörler, Erzurum GHSİM’nin başarılarında büyük katkısı olduğunu söyledi. Türkiye Boks Federasyonu faalieyet programında yer alan 27 Haziran 04 Temmuz 2013 tarihlerinde Şırnak’ta yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Erzurumlu boksörlerden 41.5 kiloda ringe çıkan Gençlikspor’dan Özcan Erdem ile 56 kiloda dövüşen Yolsporlu Resul Aras Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanmıştı. 37 kiloda Yolspor’dan Yakup Ülker, 44.5 kiloda Palandöken Gençlikspor’dan Ahmet Otçu, 46 kiloda Doğukan Keteci, ve 65 kiloda Ahmet Cem Bingöl Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya almıştı. 38.5 kiloda Erzurum Gançlikspor’dan Muhammet Emin Polat ile 50 kiloda Palandöken Gençlikspor’dan Ömer Erdoğan Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etmişti. Başarılı olan sekiz boksörde milli takım kampına davet edildi.


PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN DOĞUKAN KETECİ EN TEKNİK BOKSÖR SEÇİLDİ
Antrenörler Mustafa Kalkan, Cahit Himoğlu, Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret eden boksörler, başarılı olmanın gururunu yaşadı. Özellikle Palandöken Belediyespor’lu boksör Doğukan Keteci en teknik boksör seçilerek kupanın sahibi oldu. Antrenörler Gürkan Sönmez ile Erol Çavuşoğlu’nun öğrencisi olan Doğukan Keteci, en teknik boksör seçilip, kupa kazandığı için mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra da bu unvanı korumak için çalışacağını söyledi. Erzurum adına Şırnak’ta yapılan Türkiye şampiyonasında derece yapan sporcular, İrlanda’da yapılacak olan Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası öncesi yapılacak olan olan Milli takım kampına davet edildi. Erzurumlu boksörler milli takım kamplarındaki seçmeleri kazandıkları takdirde İrlanda’ya gidecek. Başarılı Antrenörler, Şırnak’ta elde ettikleri başarılarda Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar ile Yolspor Başkanı Sabri Gökhan Genç’in katkılarının büyük olduğunu söyledi. Antrenörler, “Bize güvenilip, destek verildiğinde nasıl büyük başarılara imza attığımızı harkes gördü” diye konuştu.

 

Etiketler : Erzurum, boks, davet, milli,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler