Minik kayakçılar yaz dersinde

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 18.07.2013 01:34:00

RADARHABER / ERZURUM 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün Erzurum’a atadığı kayak antrenörleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kayak antrenörleri, yetenek taramaları sonucunda belirledikleri 2006-2007 doğumlu öğrencilere yaz kamplarında çeşitli aktiviteler yaptırırken, bu aktivitelerden biri de buz pateni oldu. 
Erzurumlu minik kayakçılar yaz sezonunda da boş durmuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları hız kesmezken, kayakçılarda yaz kamplarına tabi tutuldu. Kayak antrenörü olarak Erzurum’a atanan Ömer Karslı, Serhat Aktaş ve Sinan Çemlek gibi kayak antrenörlerinin yanı sıra Erzurum GHSİM’nin kayak antrenörlerinden Demet Karslı ile buz hokeyciler Ahmet Özden, Şamil Koç ve Yakup Aslan tarafından minik kayakçılara buz pateni kursu veriliyor. Palandöken İlçesi’ndeki 2 Bin Seyirci Kapasiteli Buz Pateni Salonu’nda Buz Pateni eğitimi alan kayakçılara, ağırlık ve güç antrenmanının yanı sıra yüzme ve jimnastik kursu da veriliyor.

BAYRAKTAR: TÜRK KAYAĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün Erzurum’a atagı üç antrenörle birlikte kayak çalışmalarının hız kazandığına işaret eden Erzurum Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, “Eskiden Milli kayakçı olan antrenörlerin yaz kurslarında da geleceğin kayakçılarına yaz kamp çalışmaları yaptırarak, onları kış sezonuna hazırlıyor. Şu anda kayağın Erzurum’da alt yapısı sağlam temeller üzerine oturtuluyor. İnanıyorum ki, ilerleyen yıllarda Erzurum’dan olimpiyat şampiyonları çıkacak. Çünkü Gençlik ve Spor Bakanlığımız Erzurum’u kış sporları olimpiyat merkezi yapmış durumda. Bizde bunun için çok çalışacağız” dedi.

Etiketler : erzurum, buz pateni, kayak,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler