Narmanspor Curling'te Türkiye şampiyonu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 25.02.2014 18:34:00

RADARHABER / ERZURUM
Türkiye Buz Federasyonu tarafından düzenlenen ve Erzurum GHSİM’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bayanlar ve Erkekler Curling Türkiye Şampiyonluğunu bayanlarda ve erkeklerde Narmanspor kazandı. Türkiye Buz Federasyonu tarafından düzenlenen büyükler Curling Ligi sona erdi. Şampiyonluğu erkeklerde ve bayanlarda Narmanspor kazandı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Curling Ligi Final Müsabakaları hafta sonunda yapıldı. Curling Arena’da yapılan ve sekiz takımın iştiraki ile gerçekleştirilen Türkiye finalleri nefesleri kesti. Ligde 2013-2014 sezonunun şampiyonu Narmanspor oldu. Yeşil-beyazlılar kızlarda ve erkeklerde Türkiye Şampiyonluğu kupasını müzesine götürdü. Narmanspor Buz ve Kış Sporları Sorumlusu Erdal Karahan, büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederken, antrenörleri ve sporcuları kutladı. Narmanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz ise geçen sezon kıl payı kaçırdıkları Türkiye Şampiyonluğunu bu sezon hem bayanlarda hem de erkeklerde kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şampiyonluğun tüm Narman halkına ve spor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
 
ARISOY: NARMANSPOR’U KUTLADI
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Curling 1. Ligi final maçları sonunda Narmanspor bayan ve erkeklerde şampiyon olurken, bayanlarda ikinciliği TEİAŞ Spor kazandı. Kocaeli Gençlikspor ise üçüncü sırada yer aldı. Erkeklerde ise ikinciliği Ali Kahya elde ederken, Erzurum Gençlikspor üçüncü olarak ligi bitirdi. Büyük çekişmeye sahne olan final karşılaşmalarının ardından dereceye giren takımlara kupaları, sporculara da madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yaptıklarının altını çizerek, müsabakaların sportmence geçmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Arısoy, lig boyunca başarılı bir performans sergileyerek, bayanlarda ve erkeklerde birinci olan Narmanspor’u tebrik etti.
 
BUZUN PERİLERİ İKİNCİ OLDU
Bu arada Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Bayanlar Buz Hokeyi Ligi de sona erdi. Yapılan müsabakaların ardından Bayanlarda 2013-2014 sezonunun şampiyonu Ankara Milenyumspor oldu. Erzurum temsilcisi Narmanspor ise Türkiye Bayanlar Buz Hokeyi ligini ikincilikle tamamlayarak gümüş kupanın sahibi oldu.
Etiketler : Erzurum, curling, Narman, spor,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler