‘Nenehatun cüretine yakışır bir futbol oynatacağız’

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 03.07.2019 16:00:00
Muzaffer Bilazer, Nenehatun benzetmesi ile gönüllerde bir kez daha taht kurdu.
‘Nenehatun cüretine yakışır bir futbol oynatacağız’

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, transfer çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunup, ‘‘Erzurumspor iç sahada dünyanın en güçlü takımlarından birisi. Bu şehrin karakterine uygun bir futbol oynatacağız. Nenehatun cüretine yakışır bir futbol oynatacağız’’ dedi.

B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, taraftara yeni transferlerle ilgili isim vermese de müjde verdi. Forvet konusunda ince eleyip sık dokuduklarını ve birçok özelliği olan 3 forvet almayı düşündüklerini söyleyen Muzaffer Hoca, ‘‘Anlaştığımız kesin oyuncular var, ‘imza attırmadan isim vermeyeceğim’’ dedi. Bilazer, yeni transferlerin 5 Temmuz’da Erzurum’daki kampta hazır olacaklarını söyledi. Spor Toto 1. Ligde mücadele edecek B.B Erzurumspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Muzaffer Bilazer, kanal 25 televizyonda usta gazeteciler Naci Ergen ve Nurullah pala'nın sorularını cevaplandırdı, önemli açıklamalarda bulundu. B.B Erzurumspor’un menfaatleri doğrultusunda yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade eden Muzaffer Bilazer, ‘‘ Doğru kararlar vermemiz lazım. Oyuncu göndermekte, oyuncu katmakta kolay bir iş değil. Sabırsız bir taraftar var. Sabırsızlıktan kasıtım, başarıya alışmış başarı isteyen bir taraftar var’’ diye konuştu.

 

‘‘OBERTAN HEPİMİZİN TAKIMDA GÖRMEK İSTEDİĞİ BİR FUTBOLCU’’  

 

Eduk, Emrah Başsan, İbrahim Akdağ ve Obertan’ın son durumu ile ilgili bilgi veren B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, ‘‘Obertan hali hazırda kontratlı oyuncumuz değil. Obertan ile ilgili bir iletişim var. Eduk ve Obset’le ben ilk kadroyu aldığım zaman oyuncularında beklentilerine baktığımız zaman çalışmak istediğimiz bir oyuncular değildi. Obertan o konuda hepimizin takımda görmek istediği bir oyuncu. Obertan’ın takımda kalmasını isteriz’’ dedi. 

 

‘‘SANTRAFOR KONUSUNDA İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ’’

 

Oyuncuların gitmesi ve kalması ile ilgili hem takımı hem de kulübü korumak gerektiğini ifade eden Bilazer, ‘‘ Burada hem kulübü hem takımı korumak gerekir. Şampiyon olacaksak gol bulmamız lazım. Santrafor konusunda geçen sene Erzurumspor istenilen verimi alamadı. Bu konuda özellikle çok ince eleyip sık dokuyoruz. Özellikleri çok olan santrafor istiyoruz. Burada oyuncularında özellikleri birbirini yukarı çekmeleri lazım. Sadece santrafor değil arkadan gelen oyuncularında katkısı olması lazım’’ diye konuştu.

 

 

‘‘ERZURUMSPOR İÇ SAHADA DÜNYANIN EN GÜÇLÜ TAKIMLARINDAN BİRİSİ’’

 

Muzaffer Bilazer açıklamalarının satır başları şöyle:

*  Erzurumspor hangi pozisyonda olursa olsun iç sahada bence dünyanın en güçlü takımlarından bir tanesi.

* Transfer olarak bir tane ciddi bir şekilde anlaştık ama iki tane daha santrafor arıyoruz, farklı özellikleri olan.  10’un üzerinde gurbetçi futbolcu ile telefonda konuştum, aileleri ile konuştum. Bunlardan biri de Ahmet Canbaz. Ama Ahmet’le Trabzon ve Beşiktaş’ın ilgisi var. Bazen bu transferlerde bu ilgi bizi zorluyor. Ahmet’e olgunlaşmak için Erzurumspor’un onun için daha iyi olacağını söyledim.

 

‘‘ANLAŞTIĞIMIZ FUTBOLCULAR VAR’’

 

* Anlaştığımız kesin oyuncular var. İmza attırmadan isim vermeyeceğim.

* Taraftarımız transfer konusunda çok sabırsız ama transferler böyle yürütülmez. Kulübün kendi içerisinde bir takım doğru ilişkilerle ilkeli yürütülür. 3-4 tane oyuncu ile mutabık kaldık ve anlaştık. 4 oyuncu ile konuştuk uzlaştık. Herkes isim istiyor ama bunların biraz daha gizli ve ilkeli bir şekilde ilerlemesi gerektiği için çok isim üzerinde konuşmak isteniyorum.

* Yeni transferlerden 2 Temmuz’daki kampa gelecek oyuncu yok. Birde askere giden futbolcular kampta olmayacak. Ayın 5’inde sahip olduğumuz bütün oyuncular Erzurum’da bizle beraber olacak.

* 3 tane en azından santrafor alacağız.

* Defansa, sağ beke, orta sahaya oyuncu katacağız. Mevkilerde sıkıntı yok.

* En çok karşı karşıya kaldığım sorun Muzaffer hoca bu ligi kaldıra bilir mi oldu. Bu eleştirileri anlamsız bulmuyorum. Futbolda öğrenilecek herz aman çok şey vardır. Ben Erzurumspor’a çok genç yaşta geldim ve ilk yıl şampiyon olduk. Takımın en lokomotif oyuncusu oldum. Çok genç yaşta oyuncu olarak bunları başardım. Çok genç yaşta hoca olarak ta birçok şeyi başaracağıma inanıyorum.

 

''NENEHATUN CÜRETİNE YAKIŞIR BİR FUTBOL OYNATACAĞIZ''

 

* Altyapıdan 7 tane oyuncu katacağız kampa. Sezon içerisinde yine altyapıdan diğer oyunculardan da dönem dönem katıp alt yapıdan bir takım oyuncuları a ligine katmak istiyorum.

* Bu şehrin karakterine uygun bir futbol oynatacağız.

Daha çok oyuncuya odaklanırım. Çünküğ her oyuncu her şeyi yapamaz. Ama felsefemiz şu. Erzurumspor kendi sahasında mutlak baskılı oynayacak. Ama bu oyunda 90 dakika sürdürülebilecek bir oyun değildir.

* Nenehatun cüretine yakışır bir futbol oynatacağız.

* Yarın top başı yapıyoruz daha çok genç oyuncularla. Ayın 5’inde daha dolu daolu tam kadro ile başlayacağız.

 

 

''5 TEMMUZ’DA YENİ TRANSFERLER KAMPTA OLACAK''

 

* Her antrenmana taraftar açmayacağız. Çünkü bu süreçte taraftarın bize anlayış göstermesi lazım. Oyuncuyu takıma adapte etmek zor olur. O konuda taraftara talebim var. Bize bu konuda anlayış göstersinler

* 19-20-21 ‘de topuk yaylasında kamp yapacağız. Burada 3- hazırlık maçı yapacağız. Sonra yine Erzurum’da kampa devam edeceğiz ve yine Erzurum’da da 3 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz.

* En doğru şekilde bu işi nasıl başarırız, nasıl yaklaşırız bu planlarla çalışacağız. Yani her yeni gelen antrenör yeni fikirlerle yeni, yaklaşımlarla gelir. Bu yaklaşımları en çok ihtiyaç duyduğu şey desteğe muhtaç olmasıdır. Taraftardan isteğim bu kulübün bugüne kadar yanındaydılar,  yine yanında olsunlar.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler