Oğul Paşası Emrah Başsan

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 17.04.2019 10:50:00
2 golün asistini yaptı, maç sonu gözyaşlarını tutamadı, Süper ligde 28. Haftanın 11’ine girdi…
Oğul Paşası Emrah Başsan

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

B.B Erzurumspor’un ele avuca sığmaz futbolcusu Emrah Başsan, şüphesiz maçlarda taraftara bazı anlar saç baş yoldursa da, hemen herkesin vazgeçemediği isimlerin başında geliyor. Topla fazla oynaması nedeniyle bazı zamanlar eleştirilen Emrah Başsan, attığı adrese teslim ortalarla Mavi Beyazlı takımın galip gelmesinde ya da berabere kalmasında en büyük etken oluyor.

 

TAKIMDA ASİST KRALI EMRAH BAŞSAN

 

Takımın asist kralı pozisyonunda olan Emrah Başsan, şüphesiz BB Erzurumspor’a en büyük katkısı olan isimlerden biri. Galatasaray tecrübesi de olan Emrah, Hamza Hamzaoğlu’nun yanlış kararları sonrası ilk maçlarda kadroya alınmadı. Sonradan ise sakat olduğu gerekçe gösterilen Emrah Başsan, dün oynanan Akhisarspor maçında ikinci yarı oyuna girip galibiyetin en büyük mimarı oldu.

 

 

İKİ GOLÜN ASİSTİNİ YAPTI

 

2 golün asistini yapan Emrah Başsan, ilk golde takımın kontraya çıkmasında Eduk’a attığı akıl dolu pasla etken oldu. Pası attıktan sonra koşarak top takipçiliğini sürdüren Emrah, rakip takım caza sahası önünde Eduk’tan aldığı pası yine klas bir hareketle Sunu’nun önüne bıraktı. Sunu topa dokunarak Emrah’a verdi. Emrah zor pozisyonda ortayı yapıp İbrahim Akdağ’ın toğu ağlara göndermesine neden oldu. Emrah Başsan ikinci golde de Sunu’ya adeta al da at dercesine bir orta açarak B.B Erzurumspor’un maçtan 2-1 galip ayrılmasına neden oldu.

 

 

MAÇ SONU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI, SÜPER LİGDE 28. HAFTANIN 11’İNE GİRDİ…

 

Taraftarın yüzünü güldürerek Erzurumspor’un ligde kalma umutlarını yeşerten isim olan Emrah Başsan, en büyük alkışı hak eden isimlerden biri oldu. İkinci yarı oyuna alınmasına rağmen takımı adeta dirilten adam olan Emrah Başsan, hocasına da verdiği kararların yanlış olduğunu sahadaki mücadelesiyle bir kez daha gösterdi.  Maç sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Emrah Başsan,  Süper ligde 28.haftanın 11’ine girmeyi başardı.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler