
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Oklar Erzurum'da hedefi vuracak
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm SPOR Haberleri | 28.08.2013 17:18:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Türkiye Okçuluk Federasyonu Faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM)’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Kulüplerarası Türkiye Okçuluk Şampiyonası Erzurum’da yapılacak. 31 Ağustos Cumartesi ve 01 Eylül Pazar günü Atletizm Tartan Pistte gerçekleşecek olan Kulüplerarası Okçuluk Türkiye Şampiyonası için geri sayım başladı. Erzurum’un ev sahipliğinde yapılacak olan şampiyonaya 20 dolayında kulüp ile 100 dolayında sporcunun katılması bekleniyor.
ERZURUM GHSİM ORGANİZASYONA HAZIR
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasından hemen sonra Kulüplerarası Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nın Erzurum’da yapılacağını belirterek, şimdiden hafta sonu yapılacak olan şampiyonaya Erzurum halkını ve sporseverleri davet etti. Çintimar, “Erzurum olarak yıllar sonra ilimizde okçuluk şampiyonası yapılacak. Bunun için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve şampiyonayı bekliyoruz” dedi. Erzurum GHSİM Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu da, şampiyonaya ev sahipliği yapacakları için mutlu olduklarını belirterek, şampiyonaya Türkiye’nin elit okçularının katılacağını ifade etti.
En Son Haberler
-
Serkan Hoca Baltayı Taşa Vurdu! Erzurumspor, ilkyarısını 3 – 0 önde kapattığı maçta, ikinci yarı dağıldı.
-
Tortumlular güreşe doydu! Alkışlar Muammer Yiğider’e Uluslararası Karakucak ve 6. Altın Kemer Karakucak Güreşleri, tam not aldı.
-
Elmalı’dan genç boksörlere destek ziyareti 30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Yapılan Boks Turnuvasında, Ebubekir Elmalı Gençleri Yalnız Bırakmadı.
-
Elmalı’dan Erzurumspor'a anlamlı çağrı Elmalı, Erzurumspor’un evinde oynayacağı yeni sezonun ilk maçına siyah bantla çıkması önerisinde bulundu.
-
Bu sezonda ilk sponsor Elmalı’dan! Erzurumspor sevdalısı Ebubekir Elmalı, bu sezonda Erzurumspor’a ilk sponsor müjdesini veren isim oldu.
-
Erzurumspor'un yeni sezon formaları beğenilmedi Çok aceleye getirilmiş...‘Tişört üzerine logo basılmış gibi’ benzetmesi yapılıyor.
-
Erzurumspor’da yönetim sadece isimden ibaret! Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın, mevcut yönetimi yok sayan tavırları tepkilere neden oluyor.
-
Avukat Ebubekir Elmalı’dan Erzurumspor mesajı Elmalı’dan Erzurumspor İçin Net Mesaj: Şehrin Takımı Olmalıyız...
-
BAL heyecanı zehir olmasın! Güvenlik alınmazsa, Tortumspor İl Özel İdarespor maçı seyircisiz oynanacak.Taraftarın tepkisi büyük.
-
Başkanı Dal, başarının ardındaki zorlu süreci anlattı... Erzurumspor’un yaşadığı zorlukları, Kulüp Başkanı Ahmet Dal anlattı...