Osman Özköylü'de geri adım atıldı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 17.09.2019 17:15:00
Muzaffer Bilazer'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna, 1 saatliğine Osman Özköylü getirildi.
Osman Özköylü'de geri adım atıldı

RADARHABER / ERZURUM 

BB Erzurumspor'da, Muzaffer Bilazer'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna, 1 saatliğine Osman Özköylü getirildi. Kulüp, sosyal medya hesabından Özköylü ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Taraftarlar ikiye bölündü, kulüp 1 saat sonra bir açıklama daha yaparak 'Osman Özköylü ile anlaşma sağlanamamıştır’’ dedi. Muzaffer Bilazer'in istifasınn ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren BB Erzurumspor'da çok sayıda teknik adamın ismi gündeme gelmişti. 3 gündür bir çok teknik direktörle masaya oturan yönetim, son olarak Osman Özköylü'de karar kıldı. Yönetimin bu kararında Osman Özköylü'nün hem şehri hem de takımı tanımasının büyük etkisi olduğu öğrenildi. Özköylü, 2017 yılında TFF 1. Lig'e yükselen Erzurumspor'u çalıştırmıştı. 

 

Osman Özköylü isminde karar kılan Üneş ve yönetimi, taraftarı ikiye böldü. Büyük çoğunluk, Osman Özköylü'yü istemediğini sosyal medya hesapları ve Erzurumspor guruplarından deklare etti. Erzurumsporlular Taraftar Grubu Lideri Kürşat Çetin ise sosyal medya hesabından, '' Eğer ki Osman Hocayla Anlaşılırsa Adana Maçında 90 Dakika Yönetim İstifa Diye Bagirilicaktir'' şeklinde açıklama yaptı.  Dadaşlar taraftar gurubu da bir açıklama yayımlayarak ‘Büyük Erzurumspor taraftarı Osman Özköylü’nün görev almasını istemiyor’ dedi.

 

 

Erzurumsporlular gurubuda bir açıklama yayımladı. Açıklamada şöyle denildi: ‘‘Erzurumsporlular Grubu AÇIKLAMA ; 2 yıl önce kulübümüz de görev yapan,görev süresince kulüp içerisinde ki bütünlüğe zarar veren,taraftarla kavga eden futbolcu kayıran bir yönetim sergilemesi sebebi ile takımdan kovulan,kovuldukdan sonra kulübümüzü maddi tazminata mahkum etmek için çabalayan malum şahıs bu yıl şampiyonluk için mücadele ettiğimiz kadromuza layık görülmesini şaşkınlıkla karşılıyor,olası bu yanlış karardan derhal geri dönulmesi gerektiğini şiddetle tavsiye ediyoruz. #özköylüerzurumagelmeyecek’’

 

Taraftarın tepkisi sonrası geri adım atan yönetim, Osman Özköylü ile anlaşılamadığını duyurdu. Yapılan ikinci açıklamada, ‘‘Erzurumspor kulübü olarak prensip anlaşmasına vardığımız Osman Özköylü ile anlaşma sağlanamadı. Takımımızı çalıştıracak teknik direktör konusunda çalışmalar sürüyor. Erzurumspor camiamız ve futbol kamuoyunun bilgilerine sunarız.’’ denildi.    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler