Özdilek: Bursa'ya Kazanmak İçin Gideceğiz

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 29.11.2018 13:52:00
Teknik Direktör Mehmet Özdilek, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.
Özdilek: Bursa'ya Kazanmak İçin Gideceğiz

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM 

 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu. Özdilek, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 2 Aralık Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor maçına mutlak kazanmak için gideceklerini söyledi. Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında genel değerlendirmelerde bulunan Mehmet Özdilek, takımın performansının giderek arttığını, doğru yolda ilerlediklerini, takımın kazanmaya başlamasıyla morallerinde arttığını söyledi.

 

‘‘ SON 4 HAFTADA ALABİLECEĞİMİZ PUANLARA TALİBİZ’’

 

Mehmet Özdilek, bu performansın yanı sıra bir takım eksikliklerinin de olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Son altı haftadır çok doğru işler yapıyoruz ve bunu geliştirerek devam ettirmek istiyoruz. Son dört haftada alabileceğimiz puanlara talibiz. Çünkü ortaya koyduğumuz kazanma ve saha içi performansımız ile takım disiplinini bu anlamda geliştirerek devam ediyoruz. İç ve dış saha fark etmiyor, Bursa'ya kazanmak için gideceğiz. Bursaspor genç ve dinamik bir takım. Dolayısıyla iki takım içinde olmazsa olmaz gibi görünen bir maç oynayacağız."

 

‘‘HER MAÇIN HİKAYESİ AYRI’’

 

Takımlarının aldığı iyi sonuçlar nedeniyle her maça kazanma duygusuyla çıktıklarını ifade eden Özdilek, "İç ve dış sahada yaptığımız her maçın hikayesi ayrı. Rakibimiz son hafta deplasmanda kazandı, biz de iç sahada kazanarak oraya gideceğiz ve kazanan iki takımın mücadelesi olacak." diye konuştu. Takımın son maçlarında aldığı iyi sonuçlarla düşme hattının üzerine çıktığını, kırmızı çizginin üzerinde olduklarını  ifade eden Mehmet hoca, açıklamalarına şöyle devam etti:

 

"İLK DEFA KIRMIZI ÇİZGİNİN ÜZERİNDEYİZ"

 

"Göreve geldiğimden beri ilk defa kırmızı çizginin üzerindeyiz ve yukarı çıkarak devam etmek istiyoruz. Hiç bir maç kolay değil ve yine zor bir maça çıkacağız. Rakibimizi analiz ettik ve kazanmak için de sahada ne gerekiyorsa yapacağız. Deplasmanda olmanın getirdiği avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Bizim için iç saha dış saha yok. Son dört hafta çok geliştik. İç saha ve dış saha çizgimizin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bursaspor maçını kazanmamız halinde deplasmandaki ilk galibiyetimizi alacağız. Bursa'da yoğun bir taraftar kitlesi içinde oynayacağız ama biz her ortamda oynamaya alıştık. Futbolun seyir zevki yüksek olacağı bir mücadele gerçekleşecek ve her iki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Altı haftadır kaybetmeden devam ettirdiğimiz seriyi sürdürmek istiyoruz."    

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler